Čotrić: 30 godina od početka revolucije u Rumuniji, efekti promena impresivni

Ostavite komentar


  1. Sve je u redu, ali streljanje Elene i Nikolae Casusesku kvari sve postignuto.
    Peti Oktobar je bas po receptu SPO-a, ali sto niste imali snage da sprovedete lustraciju, ukidanje DB i otvaranje dosijea (sem za odabrane) je dovelo do ubistva Djindjica, udaljavanje od evroatlanskih integracija i tu je kumovao i raspad SPO-a i invertnost Vuka Draskovica.

    1. Uf uf ti si sad pa savest i rumunske nacije. Siroti miodraže ti si i dosovac i spovac i kosovac i otporaš i rumunski neokomunista a zapravo jedna obićna plači.ička koja ovde sve zamajava radi odbrane vlasnog projekta danas snosovske sekte.

  2. Rumunija je već 1990. godine krenula putem za koji se u Srbiji zalagao Srpski pokret obnove, a sažet je u rečenici: “Srbija u Evropi, Evropa u Srbiji”, kako ističe Čotrić, efekti takvih promena u Rumuniji bili su impresivni! Prosečna plata lekara u Rumuniji danas je oko dve hiljade evra!

  3. Emisija Ekskluzivno, Mire Adanje, posvećena rumunskoj, antikomunstičoj revoluciji, potvrđuje, istinitost, Čotrićevih reči.
    Preporučujem emisiju.

  4. Nismo još shvatili da je pao Berlinski zid. Još čekamo „Zlatne horde sa istoka“.

  5. Vucic je tada studirao cekisticki marksizam.
    Danas ga primenjuje u GULAG Srbija praksi.

  6. SPO je želeo, suŝtinski slom komunizma u Srbiji, kao Rumuniji, a žuti, ŝminkanje sistema!
    Na nesreĉu Srbije, pobedila je koncepcija, ovih drugopomenutih!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.