Čović: Osetljivo stanje na jugu

Ostavite komentar


  1. Imam utisak da se Čović nudi za kordinatora za Preševo,Bujanovac i Medveđu,kritikujući sadašnjeg kordinatora(valjda generala Zorana)da sedi u Beogradu?Da li su izbori demokratska volja tih građana i imaju li oni pravo,na osnovu osvojenih glasova,da formiraju vlast kakvu žele ili im treba nametnuti neku drugačiju „vlast“?

  2. Gospodine Čoviću, govorite o „krhnom balansu u međuetničkim odnosima“, a kako tumačite činjenicu da zadnjih deset i više godina nema međuetničkih sukoba na ovom prostoru?

    1. Nije tacno misel. Ima medjuetnickih sukoba. Da ne pisem po redosledu. Ko je u centru Bujanovca skandirao ubi, zakolji da Srbin ne postoji itd. Kacenje albanske zastave na zgradi S.O. Bujanovac napad na pripadnike sluzbe bezbednosti. Gospodine misel to mozete pricati naivnim Beogradjanima, ali nama koji zivemo na jugu Srbije nemozete…

  3. Ima zadatak da podgreje situaciju medju ljudima, da krenu sa ratnom retorikom, ne bi li Pudla krenuo“ sa ponovnom izgradnjom kuca za povratnike“ kao i da napravi teren izdajniku da potpise predaju Kosova i Metohije, a sve u tonu bolje neka preda nego da ratujemo.

  4. Sto rece jedan pametan covek: -„Cim se u javnosti oglasi Nebojsa Covic, znajte da je to lakmus-papir da se nesto iza toga valja i sprema“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.