Čović: Tužba ne može u ime BiH

Ostavite komentar


  1. Tuzba bi mogla narusiti odnose u BiH?! Kakve odniose? Idilicne? Primerne? Zdrave? Cuti, lukavi Latine, gori si od Dodika.Bice tuzba i protiv Hrvatske, agresora na BiH. Postoje papiri, a oni nece nestati kao oni protiv tebe za pljacku HB, u ulici dugoj 20 metara – od banke do Suda, lazni doktore i istinski lopove!

  2. E Covicu Covicu. A zasto ti Hrvati vise ne zive u Bosanskoj Posavini? Opet Covic kopira tudjmanovu politiku iz 90““ ih. Opet bi da izazovu rat. Najbolje Srbi iz Srbije znaju da li su trupe iz Srbije ucestvovale u sukobima u BiH. Jesu isto kao i hrvatske i znamo kako se sve zavrsilo = cca. 1 Mio. stanovnstva manje. Super ste to odradili majstori. Nekada je voznja kroz Posavinu i pretstavljala pravo zadovoljstvo, svuda vocnjaci, obradjene njive i bogata gazdinstva. Danas tuga, cemer i jad. Isto je ako se vozis kroz dodikovu prciju od recimo Doboja ka Prnjavoru. Prazna sela. A dje su vam ljudi shabani? Napraviste pustahiju od onakve zemlje. Ako je jedna strana nevina a druga misli da nije, pa valjda je civilizacijski da se ta stvar rijesi na sudu. Zasto bi jedna tuzba znacila zaostravanje odnosa? Pa nije tuzba prijetnja oruzjem i dobro je sto nije i da nemamo jos Nikolica spremnih da daju zapaljive izjave.

  3. Tuzba BiH u Hagu se ne podnosi protiv naroda Srbije nego protiv onih koji su za vreme rata bili na vlasti u Beogradu i Srbiji- Milosevicev SPS kao i njihova tkz opozicija vulgarni radikali. Naravno na red bi kasnije dosla i Tudjmanova HDZ ispostava u Hercegovini sa D.Covicem koji se na svaki nacin trudi da ne dodje pod udar zakona za svoje ogromno bogastvo steceno na necastan nacin ratnim o poratnim profiterstvom. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.