CRTA podnela krivičnu prijavu zbog „asistencije“ pri glasanju u Ubu

Ostavite komentar


  1. Ovo je jedna velika sramota! Glasanje treba da bude anonimno i da predstavlja volju svakog pojedinca!

  2. Tuzilastvo ce procesuirati sve one koji su ucestvovali u nelegalnim radnjama.

  3. Nadlezne institucije rade svoj posao, proverice navode i utvrditi da li su tacni.

  4. Pa to je bilo i u Bačkom Monoštoru. Pripadnike romske populacije su dovozili na glasanje, instruktori sugerisali za koga da glasaju, a u utorak masovno po pakete, navodno i pare. Pare nisam video ali kako vuku pakete jesam. Sramota prodali se za paket.

    1. Jos je veca sramota za onog ko im je dao pakete a svi znamo ko je. Smatra se velikim politicarem a koristi nesto sto je u svetu kaznjivo. On cak i ne zna da se bori politicki i posteno. Zaboravio izgleda onu staru “ ko visoko leti nisko padne „.

  5. Samo ako krivična prijava ima osnova i potkrepljena dokazima,ali ako je suprotno neka i tužitelji snose konsekvence.

  6. Kao prvo na osnovu snimka se ne može znati ispred koje stranke je ta žena na biračkom mestu a kao drugo da se proslavila ovih dana jeste.
    Obrnuo se snimak na svim društvenim mrežama ali mi nije jasno zašto ostale stranke nisu uložile prigovor u zapisnik ili možda i jesu ?

  7. Trebali su krivičnu prijavu da podnesu i protiv članova izbornog štaba, prisutnih u prostoriji gde se glasalo, jer nisu reagovali na očigledno kršenje zakona. Oni su i više od saučesnika, možda i podstrekači.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.