Ćuta: Ne znam otkud toliki bes opozicije prema meni, nisam osnivao SNS

Ostavite komentar


  1. moraš da paziš šta pričaš. trenutno najviše ličiš na klasičnu vučićevog trojanskog konja koji na jednu kritiku vlasti doda 5 kritika opoziciji. Ako si opozicija onda se tako ponašaj a ne da te vlast koristi da i dalje urniše opoziciju.

  2. Evropska i svetska globalisticka burzoazija je osmislila formu vladanja i zastrasivanja u zemljama gde treba eksploatisati prirodna bogatstva, za male pare. Zele jednog poglavicu kome sve dozvoljavaju. Sve je jasno i providno, ali im uspeva. Oni ni za kim od poglavica nece zazaliti, ako imaju pripremljene ljude da postanu poglavice. Njih interesuje zarada i nadmoc nad ljudima. Na sve su spremni. Globalizam je mnogo opasniji sistem od svih dosadasnjih diktatorskih i ekstremnih sistema. Samo su ciljevi isti. Eksploatacija, robovlasnistvo, i unistenje svesti kod radnicke klase.

  3. Sorosev covek! Da li se secate Srdje Popovica i otpora? Ista prica… Globalista! Nadrljali smo… Ekoloski pokreti u svetu su zavedeni, geoinzenjering pravi globalno zagrevanje, i onda ce oni svojim merama, jos grdjim nego sto imamo sada za vreme pandemije, nastaviti sa porobljavanjem. Procitajte sta ce biti u “The Nemeth Report”. Tamo je receno, cim se korona utisa, krecemo sa klimom i ekologijom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.