Svako u svom maniru: Ko je od naprednjaka doviknuo Ćuti da je "pijandura" tokom konferencije Šapića? (VIDEO) 1foto; Printscreen

Današnje obraćanje kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića (SNS) pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada obeležio je i „upad“ narodnog poslanika Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute.

Jovanović Ćuta, u svom maniru, došao je ispred Starog dvora i pre nego što se tu pojavio sam Šapić, a kad je ovaj krenuo da govori doviknuo mu je „Šapiću, je l’ vas nije sramota što ste pokrali izbore u Beogradu?“.

Šapić ga je zamolio da ga pusti da završi konferenciju, na šta mu je poslanik Ekološkog ustanka poručio da to neće da učini, te da je Šapić „davno završio kod Vučića“.

U tom se čuo glas jednog od naprednjaka, koji je stajao iza Šapića, a koji je Jovanoviću Ćuti poručio: „Pijanduro jedna, kako tebe nije sramota?!“. Šapić mu je rekao da se smiri.

Kako se vidi na video snimku objavljenom na sajtu N1, Jovanoviću Ćuti je to rekao narodni poslanik i beogradski odbornik Nebojša Bakarec.

On je Jovanoviću poručio i da treba da ga bude sramota jer se „napio od ranog jutra“.

Naprednjaci još od prošlog saziva Skupštine Srbije Jovanovića Ćutu optužuju da je alkoholičar i da je u Skupštini bio pod dejstvom alkohola.

Poslanik Ekološkog ustanka odgovarajući na ove optužbe u intervjuu za Danas iz septembra prošle godine odbacio je ove optužbe, založivši se pritom i za uvođenje alkotesta pre ulaska i tokom boravka u Skupštini.

„Kad god meni kažu da sam alkoholičar nek se obrate Suzani Vasiljević i njihovom predsedniku, koji svako malo pa potegne. Ako neko ima problem sa tim da li bilo ko pije, nek uvedu alkotest, evo svaki put kad uđem u Skupštinu ću na “duvaljku”. Ali da se očita svima i u toku dana. Pijem kad mi je lepo, kao pretpostavljam svaki normalan čovek. Najlakše je optužiti nekog da je alkoholičar, Ana Brnabić je pisala i da sam konj. Nikakav problem, pristao sam biću sve što hoćeš“, rekao je Jovanović tada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari