Nebojša BakarecFoto: M.K./ATAImages

Poslanik Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec na Tviteru je započeo svojevrsnu „kontrakampanju“ kao odgovor na objavljivanje navodnog spiska naprednjačkih botova. „Da, ja sam bot!“, ponosno kaže Bakarec.

Bakarec piše da je „verovatno i njega opozicija uvrstila u botove“ i poručuje da se time ponosi.

„Verovatno je opozicija i mene uvrstila u „botove“. Ponosim se time! Kada opoziciona „elita“ protivzakonito i kršeći ljudska prava, objavi spisak nas 14.000, nadležne regulatorne institucije ne reaguju, a njihovi mediji slave ovu svinjariju. Naše aktiviste na društvenim mrežama opozicija i Šolakovi mediji nazivaju „botovima“. Iste opozicione aktiviste nazivaju „borcima za slobodne društvene mreže“. Kakvo licemerje, kakvi dvostruki aršini“, naveo je Bakarec. 

Uz tvit okačio je i plakat sa ljudima koji drže sendviče i natpisom „Da, ja sam bot!“, aludirajući na česte navode o tome da su pristalice i botovi SNS-a „sednvičari“.

Na Tviteru je osvanuo spisak s onima koji navodno botuju za SNS na Tviteru, sa gradovima odakle dolaze, linkovima do profila na ovoj društvenoj mreži…

Kao reakcija usledila je i izjava u Skupštini poslanika SNS-a Milimira Vujadinovića koji je potvrdio da je i njegovo ime na spisku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari