„Da li govorite o Srbiji? Koje druge?“: Eskobar u Zagrebu o našoj zemlji kao „teškoj temi na Balkanu“

Ostavite komentar


  1. Izgleda se neće ići još dugo u zemlje EU. Kako stoje stvari život će se tamo uskoro pogoršati. Amerika nije Srpski saveznik, nikada nije iskreno ni bila, što se sada i vidi. I na kraju, među mladima ima više desničara nego među starijima koji su još uvek omađijani jugoslovenstvo. Tako da podrška za EU opada.

  2. Mi moralno stojimo čvrsto u našim bileteralnim odnosima sa SAD a da li oni imaju hrabrosti da se izvine za njihova ničim izazvana razaranja i bombardovanja neka sami odluče a vreme će pokazati šta je istina

  3. Srbija ne želi da bude članica NATO. Marš SAD iz Evrope, treba njihovim političarima zabraniti da se mešaju u unutrašnje stvari Srbije, Balkana i Evrope, jer neće nam doneti ništa dobro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.