Da li i zašto Ana Brnabić kasni na fotografisanje sa liderima EU i Zapadnog Balkana i da li je takva „politika“ u interesu građana Srbije?

Ostavite komentar


  1. Da li neko može da mi kaže šta to taj Kurti radi Srbima na Kosovu… Bio bih veoma zahvalan. Da li im uzeo pola penzije, da li ne mogu da se zaposle ako nisu članovi, da li je svaki dan na Pinku i pljuje po op… pardon, Srbima, da li preti da će vojskom ući u S. Mitrovicu, da li ih izbacuje iz stanova sa izvršiteljima,da li ih vredja u Skupštini… Šta im radi, pa su ne zadovoljni?

  2. Pa, manje Brnabicka ignorise skup u Tirani od opozicione stampe koja uopste ni ne prenosi dnevni red i poruke EU. Ocigledno da Djiki i ko. imaju sasvim drugu agendu.Dakle, Kurta seta na ‘protestnim setnjama’ dok Murta seiri…

  3. Vodimo sizofrensku politiku od 1999. Znamo da je KiM otislo ali ne smemo to da priznamo i eto. Ceo svet nam se smeja

  4. Moze S. Congradin da trubi do besvesti ali njeni interesi i njena „vizija“ kakva Srbija treba da bude, narocito u vezi Kosova, na svu srecu nikada nece biti vecinski u Srbiji i nikada nece preci par procenata u stanovnistvu. Nikada.

  5. Да је мало достојанства и храбрости, ни један званичник се не би никада фотографисао уз заставу „Косова“, јер на то га обавезује и Устав али и међународно право јер „Косово“ не признаје већина држава и светске популације и није члан УН.

  6. Citat: Da li i zašto Ana Brnabić kasni na fotografisanje sa liderima EU i Zapadnog Balkana
    Komentar: Ovde ima samo jedan odgovor: BOJKOT ZAPADNOG BALKANA KAO STO GA VIDE EVROPPLJANI. HOCE BALLKAN KAKO GA VIDI KINA I RUSIJA (ZA SADA).

  7. Bavite se mirovnim stvarima,umesto važnih.Koloko je to toliko važna vest da li se brnabicka slikala ili nije,da bi se to objavljivao danima i o tome stalno raspravljao.Nemate nešto drugo.E,zato vas Vučić uvek dobije na izborima.Kod Vučić ima milion stvari za kritiku,ali vi uvek pronalazite ono ne tako važno.Ocigledno da idete ka tome da on ponovo dobije izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.