Da li iskrena desnica sa Vučićem „rujno vino pije“

Predstavnici desnih stranaka opozicije kritikovani zbog snimka prilikom zajedničkog ručka sa predsednikom Srbije i delegacijom Republike Srpske

Ostavite komentar


  1. Gradjanima je jasno da su od 89.gofine sa uvodjenjem lažnog višepartizma prevareni i u više navrata žedni prevedeni preko vode od lažnih vodja.
    Sada su na videlo izašli svi prevaranti i gradjanima je jasno za koga neće glasati.

  2. Dok sam ziv vise na izbore u ovoj zemlji necu izaci. Prave nas budalama decenijama. Oni se kao svadjaju, svasta u Skupstini pricaju, na ulici zele promenu rezima i sistema, obecavaju kule i gradove. Naivni gradjani dobiju suzavac u najboljem slucaju ili pendrek po ledjima a oni nakon toga „rujno vino piju“. Gospodo samo Vi nastavite lepo Vam stoji ali na mene vise nikad ne racunajte. Ne znam da li medju opozicionim strankama ima jedna stranka ili jedan pojedinac koji je zaista pravi opozicionar.

  3. Ih, kako bi Boško rado srbovao sa Dodikom i psovao se sa Kurtijem, samo kada bi mu dali!

  4. Eto lepo drustvo – Milica Zavetnica, Bosko Zavetnica, Ivica Zavetnica i Sasa Zavetnica

  5. Jato preletackog sljama se pred svake izbore povecava pa zasto bi ovi predstojeci bili izuzetak.

  6. Za ove iz lažne opozicije koji su prisustvovali, sigurno ubuduće neću glasati. Takvi skupovi jako štete političkim interesima Srbije.

  7. Kada Parovic kaze,a Klanscek,u prisustvu svedoka Macure i gospodje Comic,potvrdi, zakljucak mora da bude nepogresiv.Ima ko da pampti,pogotovu ako sve ovo zabelezi veliki prijatelj demokratije Rujevic. PS komentar ce videti bar jedan akter.

  8. Zna Vucic kako da smiri ovu polovinu opozicije mislim da gube svaku sansu za ozbiljniji rezultat na izborima ali Vucic ce ih ubaciti u buducu vladu tako to za sada funkionise nazalost.

  9. Iskreno, šta je tu ikad bilo iskreno? Sada spinuju temu Srpske, što ogoljuje zajedništvo (da ne kažem sabornost) desnih populista, ako kolateralno navuku na Srpsku i Srbe kolektivnu krivicu – populistima super, upozoravali su na to, još više radili na tome, ali suštinski se ništa neće promeniti, oni to i rade da bi bili prvoplasirani na poziciji da budu kooperativni…. Tu imamo POKS-DSS, bivše krilo SPO koje je nastalo pod okriljem SNS i potpuno marginalni DSS koji im se šlepa. Tu je i DJB koji usisava sve što je evroskeptično, sveskeptično, a usput je i protiv Vučića, principijelno :), sa ciljem da prebaci cenzus i obezbedi politički opstanak, sve drugo je u drugom planu, mogli bi da promene ime u Nekad je bilo. Dveri su izgleda napravile više problema SzS nego što se to moglo videti golim ultranekompetentnim okom. Deluje zbunjujuće da ih nisu ,otkačili’ dok su upadali u RTS, davali materijala Vuččevim medijima svojim marketinškim egzibicionizmom, jukstapozicionirali za svet ako ne voljno ali u praksi kao Šešelj Slobu, nego tek nakon trijumfa Bojkota. Sudeći po ovom sastanku – dobro je da su ih otkačili. Na zAVetnike ne vredi trošiti tipke na tastaturi. U zbiru, liči na rusku skupštinu, što je malo raznovrsnije od beloruske skupštine ali u suštini – Vuččeva raja….

  10. Mislim da je Parović pogodio suštinu: sastanak bez zajedničkog zaključka o dva bitna problema. Zašto je tako, ako su to pitanja od vitalnog interesa? Valjda nas interesuje diskusija, a ne pijenje i jedenje. Miriše na još jedan izdajnički poduhvata sa Andrićevog venca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.