Da li Vladimir Đukanović najavljuje „obračun“ Vučića i Stefanovića?

Ostavite komentar


  1. Ne bi mogli, nego bi morali njegovi pocišceni ljudi, pre svega oni iz kabineta ministra unutrašnjih poslova da budu pohapšeni.

  2. U ala je vest…
    Ide umesto Djurica, na mesto ambasadora u USA… Kod svojih…
    Kakvi kapaciteti, pardon mediokriteti

  3. Njihova pozicija je nemoguca, mislim na predsednika i njegovo najblize okruzenje koji vedre i oblace Srbijom. Svako svakoga drzi za grlo, toliko se pokralo, nagomilalo, prekrsilo zakon… ako jedan padne i ispadne iz kola propasce svi. Ne znam oce li se to dogoditi sada,
    2022-e ili 2025-e ali desice se neminovno.
    Tajne su potisnute ali postoje, hvatace se svi za glavu kad izrone, oni iz straha od robije gradjani od shoka kako je tako nesto moguce…

  4. Šta, država, dobija time što će, Stefanovića, smeniti i poslati u diplomatiju? Koji su razloz? Krušik, Kolubara, Zastava, Lučani? Koliko je miliona €, završilo kod Stefanovića, ako su novci? Srbi se svađaju kada su novci ili žene u igri.

  5. I neka mi još neko kaže da u politici postoji bilo šta časno i pošteno , već samo neke spletke , puštanja niz vodu , itd . itd . Sramota me što pripadam , tamo nekim , takozvanim homosapiensima , što bi trebalo da budu i gorepomenuti ! Zavidim svojim ovcama i ostalim plemenitim životinjama , kod kojih nema pokvarenjaštva kao kao kod ovih pokvarenjaka , lopuža i sličnih jajara .

  6. A sto naprednjaci strepe da li Stefanović ima nekih dokaza protiv Vučića ako je Vučić čist i nije u kriminalu? Čim strepe znači da veruju da nije baš čist i bezgrešan?

  7. Tačno je da Nebojša mnogo zna.To je glavni razlog kako oduvati njega da bi ostali mogli da budu mirni.

  8. Đuki bi bilo najbolje da objasno svoje molerisanje u Lutriji Srbiji u tri sata ujutru … ima vremena, ima ko da pamti.

  9. Stefanovic nek osnuje partiju “ Velja Nevolja“ ta mu je bliska,a umesto u diplomatiji mesto mu je u zatvoru,ali ocito i Vucic ima „masla na glavi“,pa ga tako ucutkava i stavlja pod tepih….

  10. Koliko god ludo zvucalo, Nebojsa iz Beograda drzi sve konce u svojim rukama! I to ne svojom zaslugom. Namestio ga je samo tako,sad nema nazad! Kraj price sledi uskoro

  11. Mislim da Stefanovic nece pristati na ponude Vuciceve.Razlog je dobro izvagao.po gubljenju vlasti bice na tapetu novih vlasti.Zato je za njega racionalnime da pronadje glavnog kako bi kod novih vlasti imao neku zastitu.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.