„Da sprečimo mogućnost da građani Niša budu prevareni“: Tamara Milenković-Kerković predložila opoziciji potpisivanje Protokola o nesaradnji sa SNS i SPS

Ostavite komentar


  1. Ma sta vam je gospodo vi ste prevarili narod 1999 godine , kada je vas general ponos trazio da se sto vise bombarduje srbija ,Okakvoj prevari pricate , zasto lupetate i lazete narod kao amerika ceo svet , vama lazovima polako a siggurno dolazi kraj .

  2. Zaista biće jako nesrećni što nećete saradnju…. sigurno će ih nešto mnogo boleti

  3. Da li će ona da potpiše, da ne smatra karadžića i Mladića za heroje, da podrži evroatlantske integracije Srbije, da se odrekne antivakserskog stava, da podrži uvođenje sankcija Rusiji.Inače, ostaje na Vučićevoj strani, jer su im zajednički narativi, antivakserstvo, antievropejstvo, proruska orijentacija i nesučeljavanje sa prošlošću

  4. Opozicija nam nista ne valja, nigde pa ni u Nisu. Zapravo je nikad gora! Ako ne valja ni SNS, u svakom slucaju je bolje izabrati manje zlo. A ova pametnjakusa, da opozicija ne saradjuje ni sa kim, nego da samo tera po svom…e,pa,ludilu nikad kraja!

  5. A sto ne kaze kako je njen Milan Kerkovic osakatio ovaj grad sa gasenjem jedne od najstarijih radio stanica u Srbiji, radio Nis i potom uzurpirao drzavno zemljiste kod cuvene antene doticnog radija i tu sagradio svoju kucu.

  6. Tamara, dobro ste znali da je Zavetnica Vucicev projekat i dozvolili ste da glasove Dveri prakticno odu SNSu. Ova izjava sada je jako licemerna.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.