Dačić: A da je spomenuto Skoplje, Epir? Skot: Zabrinjavajuće izjave

Ostavite komentar


  1. Mislim da ce problem sa Albancima da reše tvoja i Vuciceva cerka,steta nema Slobe da ih posavetuje.

  2. Cekaj, gde su sada oni koji podrzavaju Vucica? Zasto cuti prijateljica Merkel? Gde je drug Putin? Gde su svi ostali, tipa Sredera, Blera i ostalih Vucicevih prijatelja? Zar nije Vucic lider celog Balkana? Zar ne osniva novu SFRJ sa sve Albanijom? Zar ne pravi autoput do Albanije?!

  3. G.Dacicu nemojte misliti da su vasi gresi zaboravljeni…ako se secate vi i vas sef ste doveli do situacije koju sada imamo…vi samo surujte sa Putinom a zapad ce da se pravi lud…ne daj boze necega svima ste nam nacrtali mete…Srbija je jedini saveznik Rusije a to se posebno ceni u NATO-u…najlakse je praviti se lud!

  4. Iz većine komentara zaključujem da bi Ivica Dačić, ili bilo koji srpski političar, bio daleko popularniji u ovom narodu, ako bi se svrstao uz "proevropske" aspiracije Albanaca?! Nisam još doživeo, a živeo sam u desetak država, da narod tako strastveno mrzi sam sebe?! Naravno to niko neće priznati ali, kroz navodnu mržnju koja je uperene prema političarima, taj narod, ustvari, pokazuje koliko ne podnosi sam sebe?! To je svojevrsna patologija, koja je zhvatila nacionalno ili kolektivno biće ovoga naroda ali, koju mi ne želimo da prepoznamo i ozvaničimo. Bilo šta da uradi, i ne samo Dačić i Vučić već bilo ko, naišao bi na osporavanje i omalovažavanje, Da je gospodin Dačić predložio hapšenje ovog albanskog "multietničara" nastala bi opšta kuknjava kako "udara u ratne doboše". Aktuelne retoriča prepucavanja su, kao što vidimo takodje, nedozvoljiva i glupa. Zašto Dačić brani interese Srbije kada time nervira one od kojih "pošteni poreski obveznici Srbije" očekuju ogromne plate i pare? Ostaje jedino da se i Dačić okrene albanskoj strani i da zastupa njihove interese. Valjda bi ovaj narod konačno bio zadovoljan?! Samo ona patologija se time ne bi izlečila. Ostali bismo isti.

  5. Zasto svaki put kad stavim znak jednakosti izmedju SPS i "udba",izostavite moj komentar ??????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.