Dačić: Bez Rusije ne bismo mogli da odbranimo nacionalne interese

Ostavite komentar


  1. Da li je Rusija promenila ambasadora u Srbiji i postavila Dačića ? Ovo što radi ovaj nekadašnji portparol notornog SPS je tragikomično..

  2. Gradjani nekadasnjih zemalja Varsavskog Pakta koje je okupirao tadasnji SSSR: Ceska, Slovacka, istocna Nemacka, Madjarska, Poljska, su dobro zapamtili rusku cizmu i nikada, nikada vise to nebi ponovili. Samo srbi ponizno dozvoljavaju da im se unistava sadasnjost i buducnost, da im politiku kroje oni koji su do bede i doveli ovu zemlju.

    1. pa bas zato sto nismo direktno osetili zagrljaj ruskog medveda. svaka zemlja se u krvi oslobodila ruskog prijateljstva.
      a evo i jedno nagradno pitanje: zasto srbija/jugoslavija nikad nije osetila sovjetsku/rusku bratsku ljubav? pa zbog onog bravara sto ga svi kao mrzite.

      1. То што нас је лишио искуства топле братске љубави московске мечке је, Милане, највећи злочин који је друг бравар починио српском роду.

  3. Mislis ‘bez Rusije mi komunisti ne bismo odbranili pokradene vile na Dedinju i pokradene drzavne stanove’?

  4. Onda zamoli Ruse, da nas oslobode ovih budala iz SNS, jer smo vec nacisto poludeli od njih. Mani visoku politiku, svakodnevni zivot nam je ugrozen. Ako su nam Rusi braca oni ce tu elementarnu nepogodu SNS lako ukloniti posto su nam je oni i stavili za vrat.Zar nije Cepurin bio na njihovim mitinzima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.