Dačić: Bez snaga Kosova na severu

Ostavite komentar


  1. Bravo mamlaze! Ala te mediji stite pa ne pustaju njedan negativan komentar o tebi! Ja ti nebi dao ni koe da mi cuvas koliki si duduk!

  2. Dačić: Da li postoi usmen ili pismen dogovor, sa pečatom ili bez… Nije bitno(!)? Premijeri, ministri… imaju kapacitet da sklapaju dogovore? Samo naivni i politički "obradjeni" mogu da glume, kao veruju u usmene dogovore! Zašto Albanci na Kosovu nisu pustili voz za K. Mitrovicu? Iz dva razloga: 1/ Imaju pismeni dokument – Briselski sporazum (medjunarodnog karaktera. Oružjem krenuli da brane granicu i teritorijalni integritet i suverenitet države Kosovo po Briselskom sporazumu (BS) (KPS deluje na celoj teritoriji sa integrisanom srp. policijom); 2/ Voz provokacija. Zašto Dačiću iskrivljeno tumačić BS da prikriješ "predaju teritorije"?. – A tvoi (i Vučićevi) USMENI RAZGOVORI sa Nato-om – da da GARANCIJE… Oni su rekli: "Nato daje usmene garancije u periodu od deset (1o) godina da oružane snage Kosova neće ulaziti na Sever bez odobrenja Nato-a i lokalnog statovništva"! Narod se bunio i kritikovao "tajne dogovore". A Vi, Dačiću , opravdavali ste usmene dogovore rečima, citiram: " NATO JE DAO GARANCIJE da oružane snage K neće ulaziti na Sever bez odobrenja Natoa i lokal. stanovništva(!)? Dakle, nisi rekao da su to "usmene garancije; Nisi rekao da su ograničene na 1o godina; I nisi rekao da nisu upisane u Briselski sporazum? Obmanjivao si narod samo da prodje tvoj perfidni falsifikat (da prodje BS). Ja sam takodje uputio desetak komentara (cenzurisanih) da ne obmanjuješ narod, i da se "garancije" naznače u Bris. sporazumu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.