„Dačić dao sebi oduška i setio se fraza Miloševićeve politike“: Sagovornici Danasa o izjavi da Kosovo ne bi spasilo milion Džavelina da Srbija hoće rat

Ostavite komentar


  1. Koliko godina ima čovek, a šta je izjavio u vezi „milion javelina“. Kod nas se političari obraćaju javnosti kao da je ista sastavljena od 100% morona. Mada, veliki je i procenat morona. Čemu stvarno služi ta žalosna izjava, i čemu se nada autor iste: skoku rejtinga SPS-a, njogovog lično?! Stvarno jadno!!! Loži budale iracionalnim kondicionalnim rečenicama. A i ti koji se primaju treba da se zapitaju, ispred ogledala, šta im to treba u životu.

  2. Dotakli smo dno,upoređujemo se sa Kosovom, što znači da naša vojska nije ni blizu onome što slušamo svaki dan od predsednika. Doneo bi inače zakon da svakog onog ko spomene rat u isti i pošaljemo negde daleko pa ako mu se ratuje neka ratuje. Mi se nismo još oporavili od silnih gubitaka u zadnjih 100 godina. Ovom društvu je potreban reset!!!

  3. Svi su isti, radikalno naZadni nacionalsocijalisti, sve su to i dalje Milošević, Šešelj, Vučić, Dačić, Marković, Arkan, Karadžić, Mladić …. između ušiju.

  4. Sećam se ja takvih Ivicinih i SPS-ovih izjava još iz 1991. u vezi Slovenije, pa Hrvatske, pa Bosne, pa…
    Pogledajte kartu.

  5. Mogao bi Dacko prosetati i do Titove Jugoslavije te malo propagirati Bratstvo-Jedinstvo. Bolje bi rezultate polucio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.