Dačić: Deseta tačka u predlogu dokumenta nema nikakav značaj

Ostavite komentar


  1. Zasto se gospodin ministar ne upita-kakvi su to ekonomski pregovori a da Zajednica Srpskih Opstina ni posle 7(sedam godina)nije oformljena?Sa kim ce to Srbija ekonomski da saradjuje-sa Tacijevom dzamahirijom?Da li ce oni od tog ekonomskog kolaca nesto dodeliti Srbima(autohtonom stanovnistvu Kim-je)?I da hoce to je nemoguce jer je Presednik SNS-nke ukinuo srpske institucije pre nego sto je ista dobio….!

    1. Neće dobiti kosovski srbi ali će milijardicu dolara dobiti snosovska banda za potpis svog buczavog vrhovnika.

  2. Dacicu treba dati da radi neki nediplomatski posao.
    Ministarstvo spoljnih zaslužuje novo lice

    1. Samo da se u DESETOJ TACKI ne nalazi Milo Djukanovic, koji je kao i obicno namestio zamku za Srbe, i ceka da nas opeljesi za jedno 200-300 miliona dolara od tih 2,5 milijardi dolara kredita, koje su Siptari skupili na jedvite jade, da plate zakup svoje tzv. Drzave.
      Prosto je neverovatno kako mi Srbi dozvoljavamo crnogorskoj mafiji da nas pljacka.
      Ako treba da pomognemo Crnogorcima jer su svorc pomozimo im onako kako nama Amerikanci pomazu za Kosmet. Daj mo im pare za teritoriju i obalu Jadranskog mora, zasto bi smo iznamljivali sopstvenu zemlju da bi besplatno izdrzavali nekoga u drugoj drzavi. Sve treba da bude transparentno, a ne poznato samo Vucicu i Milu.
      Sad je takva kriza da nigde vise nema besplatnog rucka. Zasto bi ga u Srbiji za Crnogorce bilo non-stop.

  3. „Grenell objavio da nije tražio od Vučića da potpiše nezavisnost Kosova“

    1. on sigurno laze. istinu jedino na svetu govori samo prehrabri vucic. samo ne znam sta je savecem srpskih opstina. nema veze sto je potpisao nikom nista. taj potpisuje a sta se ostvari nije njegovo. vazno je da on hrabro, pardon prehrabro potpise.

  4. Ne iznenadjuje sto je kod medija u nasoj zemlji naklonjenih vladajucoj koaliciji,pardon Aleksandru Vucicu sve u stilu “Tresla se gora rodio se mis“.Pitam se da li neko treba da odgovara zbog sirenja neistina i maltretiranja ovog jadnog naroda.Nije mi jasno odakle se Ministar inostranih poslova oglasava da li iz Beograda ili Washingtona sto bi bilo logicno jer bi svojim znanjem Engleskog jezika puno pomogao nasoj delegaciji na pregovorima.

  5. Pa zar Ivke nije na “ razgovorima “ u Beloj Kuci sa Grenelom i onim 4 – oro nize rangiranim savetnikom . . . pa to je njegov “ hleb “ Diplomatija ili mozda ga bojkotuju ( Aca , Grenel i Hotijem ) em je i “ strucnjak “ za amerski jezik mada u diplomatiji se koristi francuski a on je “ maestro “ za oba . . . licno vise verujem da je Ivke ( i bratija ) pristao da ide u konstruktivnu opoziciju pa nam zato objasnjava sta rade , tamo u belom svetu “ nasem Aci “ i delegaciji bez njega . . . a da se on pita ( i da mu Aca da odresene ruke ) Ameri bi vec odavno povukli priznanje Kosova . . .

  6. Dajte da cujemo sta kae Dacic, ali tri puta dnevno. Trci krpa po tzv televizijama, salje izjave, kao da mu je zivot u pitanju, da vidi o koncu ili svilenom gajtanu. Zasto je toliko ljudskog taloga i skarta deponovano medj politicare u Srbiji ?

  7. pa sta niste objavili taj dokument. opet muljanje. ovaj debeli dacic hoce opet u vucicevu vladu.

  8. 1) GLASANJE 193 CLANICE U N O PRIJEMU NOVE CLANICE OBAVLJA SE NA SEDNICI GENERALNE SKUPSTINI U N TEK AKO SAVET BEZBEDNOSTI U N PRETHODNO DA SVOJU POZITIVNU ODLUKU O NAVEDENOM CLANSTVU.
    2) STO SE TICE UZAJAMNOG PRIZNAVANJA PRAVA MANJINA IZ T. 10: U SRBIJI JE ALBANSKA MANJINA PRIZNATA. SRBIJA ISTOVREMENO NE SME DA SVOJ NAROD NA KOSMETU PREDSTAVI KAO MANJINU. TO BI, KAO I PRAVO KOSOVA NA `BRIGU` O ALBANCIMA U SRBIJI ZNACILO DE FACTO PRIZNANJE DRUGE DRZAVE, KRSENJE USTAVA I VELEIZDAJU.
    3) KOMPROMITOVANOG VUCICA, SA VISE SUDSKIH TUZBI U SRBIJI ZA PROTIVUSTAVNO DELOVANJE UKLJUCUJUCI ZA IZDAJU, SA POKRADENIM, A PRITOM NELEGALNIM IZBORIMA, KOMPROMITOVANIM (KRADJAMA I KRIVOTVORENJEM) LJUDIMA U VLASTI, NEPOSTOJECOM VLADOM I SKUPSTINOM- DEMOKRATSKA ZEMLJA POPUT S A D NE BI SMELA DA UZIMA ZA OZBILJNOG PARTNERA. SVAKI SPORAZUM SA TAKVOM OSOBOM KOMPROMITUJE S A D ALI BI I SVEDOCIO O AMERICKIM NECASNIM NAMERAMA, U STA NE ZELIMO DA VERUJEMO. („NADA TRAJE DOK VAM NOZ NE ZABIJU U LEDJA“).
    4) NASTOJANJE DA SE STVORE USLOVI ZA ZAPOSLJAVANJE MLADIH NA KOSOVU O KOJEM GOVORI G-DIN GRENEL NE SME DA BUDE INTERES SRBIJE SVE DOK SE POSLE 20 GODINA TAMO NE OBEZBEDI POVRATAK I OPSTANAK RASELJENIH SRBA. ZAR O PREZIVLJAVANJU SRBA SME DA BRINE SAMO VELIKI ARNO GUJON, DOK PREDSEDNIK OVE DRZAVE U AMERICI TRENUTNO IGRA I ULOGU OVLASCENOG SUDSKOG TUMACA ZA ENGLESKI JEZIK!! DA SE DOBRO I STRUCNO – I U SRBIJI – ANALIZIRAJU FORMULACIJE NA ENGLESKOM!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.