Dačić: Diskriminacija Srba u crnogorskoj vlasti

Ostavite komentar


      1. U Nemackoj i Austriji zivi preko milion Srba, u SAD isto toliko i to Srba koji su tamo posli iz Srbije. Koliko ih tamo radi u drzavnim sluzbama, jeste smeli nekoga da pitate? Ili vas bas briga za njih nego se brinite o ovima iz Crne Gore koji tamo nisu dosli sa licnom kartom ni pasosem Srbije? Uzgred, Kosovo je Srbija, pa koliko Albanaca rodjenih u delu Srbije koje se zove Kosovo, radi u drzavnoj administraciji Srbije? Ili se vi ovo malo folirate sa Crnogorcima i potpaljujete vatru ne sto vas je briga za tamosnje Srbe, nego iz nekih drugih razloga?

      1. Cudi me da je administrator odabrao bas ovaj Vas produhovljeni i inteligentni komentar? Valjda da se siptari ne bi osecali diskriminisanim st nije u duhu evtropskih integracija. Vazno je da vi siptari imate onog lika, cije je lice u skladu sa njegovim prezimenom. Kako ono bese gospodine Adile, „Nomen est omen“ ili, kako bi pristinski intelektualci rekli „U zdravom telu zdrav duh“?

      2. Pa zar tako o svom zemljaku da pišete Adile?
        Možda ste zajedno i u školu išli, on Prizrenac a Vi sa obronaka Šare.
        Vi kao pripadnik naroda koji je poslednji primio Islam trebalo bi da imate dublje sećanje i jaču empatiju ka Srbima nešto poput Goranaca da budete, makar ja to tako vidim.

        Nije zlato sve što sija Adile i Vi dobro znate da ničija nije do zore gorila, zato pamet u glavu i odmereni budite.

    1. Jok ne cvetaju a ko je to oteran u tolikom broju kao Stbi.Ubice vas NVO Sonje Biserko neformane vadarke Srbije i ovog lista preko zapadnih ambasada.

      1. Ja koliko se sećam ti „ugroženi“ su pravili Republiku srpsku krajinu i hteli celu Bosnu. Pa znaš kako se kaže: Što se kačiš kad si slabiji. A posle nas svi mrze.

  1. Pa tako svaki pametan narod radi. Nisu glupi kao mi srbijanci. Ali i mi se polako vracamo u normalu i otvoreno iskazujemo netrpeljivost kad sa nama upravljaju stranci. Dok ne zapalimo u nemacku.

    1. Nema Srbina koji će za sebe reći da je Srbijanac, „Kosta“….samo nesrbi ili slučajni Srbi mogu sebe tako identifikovati…

      1. Vi lično proverili, kao namerni Srbin, pa tvrdite u ime svih! Nacizam je glup, dokazano.

        1. A sta je tu nacizam? To sto je rekao da je Srbin a ne srbijanac? Ako je ovo nacizam onda je Vas IQ ravan broju cipela koje nosite. Uzmite malo nesto procitajte, nemojte da se toliko uzdate u Vasu mrznju. To je osecanje a ne pamet ili argument.

        2. Mogao si da napišeš antisemitizam. Jednako je besmisleno kao i nacizam koji si napisao, a zvuči strašno!

      1. Mi Vojvodjani,cutimo I trpimo nama vladaju tipovi koji su dosli sa belom torbom I preko Save i preko drine,tipovi menjaju dresove Ali ne ostavljaju drzavni posao I privilegije.

      2. U Srbiji 1991 je bilo 140 000 Crnogoraca a danas 35 000. U CG 1991. je bilo 54 000 Srba a danas180 000. To ko koga ugnjetava ( valjda je jasno)

        1. Misliš sigurno na ono što je Milo zabranio dvojno državljanstvo za Crnogorce?
          Da ne bi slučajno na izbore u Montenegro izlazili?

    1. Ne samo da ostavi Crnu i Goru na miru , nego i svu silu Crnogoraca na visokim položajima u Beogradu.
      Jel’ tako?

  2. Nema veze zato u demoktžratskoj Srbiji 95% pozicija drže bosanci crnogorci kosovari … (srba iz hrvatske ipak nema u vlasti)
    5% čine pravi Šumadinci Vojvodjani Timočani Nišlije.

  3. Svaka izjava ovoga coveka, kome je san da postane kafanska pevacica, bez obzira na temu ili ispravnost njegovog javnog nastupa, uvek posluzi da se srpska sirotinja, srpski plebs i takozvana elita, koja predstavlja najvisi stupanj moralne sirotinje, ostrvi na njega, i ispljuje, bez obzira na temu koja je u pitanju. Kako to nazvati? Ludilom ili postoji neki neutralniji naziv.

  4. Zar ti Dačiću misliš da tebi iko veruje .?
    Procesljaj svoje karte , videćeš da ti ni Vučić ne veruje .
    Kao ministar trebalo bi da znaš
    „Pa šta „..To jeste dogovor Mila i Vučića … .
    Loše radiš svoj posao Dačiću , vrsti se prebrojavanju države banana koje su povukle svoje priznanje Kosovu. ,inače tvom zavicaju , bar otadžbini , zar ne …

  5. Meni sad , stvarno, nije jasno ništa. Jesu li sad ti direktori u Srbiji Srbi iz Crne Gore , koje branimo u Crnoj Gori, ili su Crnogorci? Ako su Srbi što ih napadate, a ako su Crnogorci, pa smenite ih, brate. Ako smete!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.