Dačić: Kad dobije dozvolu Er Srbija, dobiće i Montenegro erlajns

Ostavite komentar


  1. Dacic je dobar.Docepao se beogradskog asfalta i vise ga ni djavo ne moze vratiti u njegovu Zitoradju, izgubljenom selu na jugu Srbije.

    1. Kalkve veze ima to što se Dačić „dočepao beogradskog asfalta“, sa Er Srbijom i Montenegro erlajns? Usput, možda i nevažno pitanje ali, odakle ste Vi došli na „beogradski asfalt“? Da niste, možda, onaj prvi, prastanovnik Beograda, zbog čega bi Vam trebalo dodeliti apanažu? Tema je sasvim druga, i za tu temu uopšte nije važna ličnost gospodina Dačića ili, Vaša „uzvišena“ mržnja prema njemu. Ljudi moji, zar ne vidite da ste totalno „pukli“?

      1. Apsolutno se slazem sa vama Zorane. Muka mi je vise, koja god tema, krecu individue da pljuju po svim na poziciji. Apsolutno se slazem da je to konglomerat olosa, ali ima i tema na kojima ima sta normalno da se kaze. Evo primera, Beograd na vodi, apsolutno lepa stvar, mnogo bolje nego onaj krs sto je bio. Jel ima kritike, pa ima, nije gradjeno za narod nego za svoj dzep. Ovaj deo oko zeleznicke stanice, mnogo lepse u odnosu na pre. Nefunkcionalni most na Adi, lep , a predracunska vrednost 50 miliona, do sada kosta preko 500 miliona evra ? Za te pare Kinezi i Rusi naprave mostove od 10 kilometara. itd. itd. Ista prica je bila i sa Milosevicem. Na bilo koju temu kriv Milosevic. Kad su ga veleizdajnici izrucili po nalogu novog svetskog cionistickog poretka, onda je bilo uredu ?
        Spoljni neprijatelji, belosvetski olos koji nas napada vekovima, nema zemlje iz okruzenja i sire, koja nas nije napadala kroz vekove ! Nista nam nisu mogli dok se djavo u njima nije dosetio, pocevs od 2 s.r. pa do danas, da nas svadja i onda preko svojih robova na vlasti, da nas unistava. Kad shvatimo da je djavo u nama, jer kako da objasnimo sto se gro naseg naroda pretvorio u hrvate, bosnjake, madjare, siptare, makedonce i ostalu bagru, bivse Srbe ? Dal smo izvukli nesto od tog otpadanja od nasih korena ? Ne, evo na nase oci gledamo taj srpski smrad kako postaju montenegrini, milovci, djukac-novci ! E pa draga braco i sestre, pravoslavni Srbi ! Ostajte u pravoslavlju, ostajte Svetosavci, jer u suprotnom postacete bestije navedene ili bezboznici ili nedaj boze napredni demoNkrati !

        1. @Pera*** Tebi su malo poremećeni kompas i žiroskopi,a u vinklu očigledno nisi! „Bivši ovi oni,bagra,srpski smrad,beštije,bezbožnici…“ Na čemu si ?

    2. Zitoradja ,kada covek prica o drugome , ponajvise kaze o sebi…vidi se da si intelektualna gromada

  2. Da li ova zabrana letenja vazi i za Croatia Airlines obzirom da ni tamo nismo dobrodosli kao turisti? Mozda ce ministar zeleti da nam pojasni i tu novonastalu situaciju kao sto je probao da „opravda“ i onu prema Crnoj Gori.

    1. A kako Vi opravdavate zabranu ulaska drzavljana Srbije u C. Goru, dok istovremeno svoje studente i decu saljete Montenegroairlines-om u istu tu Srbiju

  3. Što bre kriju istinu. U pitanju je i migrantska kriza. Ovako lepo, zatvorene granice, pa ne može niko da prođe.
    A možda se i otvore granice kad dotični ministar ne bude više bio to što jeste. Ovo je i fijasko spoljnih poslova zemlje i vreme za smenu.

    1. Zalutao Daca-koferce na radno mesto ministra ino-poslova Srbije. Sluzi se engleskim poput apaco-urodjenika u Americi. Samo mu jos ostaje (sa svojim SPS ) da bude predsednikom Srbije.. To radno mesto je (nazalost) vec zauzeto od slicnih im „umivenih“ SNS radikala.

      1. @Diogen

        Sto se ti ne prijavis na izborima i zamenis Dacica? Garant govoris desetak jezika, zasto trosis te kapacitete i znanje na nekakvo komentarisanje?

  4. Koliko god je ministar Dacic/SPS u pravu, postoji neki diplomatski jezik umesto ulicnog recnika kao recimo „budale“ i sl. To pokazuje, nazalost, nivo naseg ministra inostranih poslova koji je na celu te diplomatije. Kakav utisak ostavlja na ostale, bez obzira sto je u pravu, nije potrebno pominjati. A to sto, kako kaze, niko nije zapitao crnogorskog premijera Markovica (sigurno ne predsednika Dukanovica), trebalo je bas on da uradi zvanicno a nije!

  5. U cemu je ovde stos, zaista ne razumem? Jeli to Crna Gore smela da donese kriterij da se tamo ne moze iz zemalja koje imaju vise od 25 zarazenih na 100 hiljada stanovnika ali je morala da izuzme Srbiju ili nije smela da bilo kakve mere preduzima a da se predhodno sa nama ne dogovori?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.