Dačić: Kosovo nema dovoljan broj glasova za Unesko

Ministar spoljnih poslova Srbije tvrdi da je Srbija učvrstila svoju poziciju

Ostavite komentar


  1. Bitno je da lopovi i dalje mogu da razvlace to malo preostalog"blaga",umesto da se o tome stara onaj ko tamo zivi pod nadzorom medjunarodnih instanci,dakle UNESCO.
    Sa ovakvim ministrom i njegovim idejama,mi smo mrtvi i pre nego sto nas patriote ubiju zato da bi na Kosovu zivelo par hiljada Srba pod njihovom komandom a sa srpskim i albanskim parama u dzepovima.

  2. Zato što INTERPOL-om presedavaju Rusi R. Kosovo nema šanse. Što se tiče Palestine tu ovog puta trebamo biti principijelni (a ne kao u slučaju UNESK-a) i glasati protiv prijema Palestine jer u suprotnom ćemo testirati strpljenje Izraela i Vatikana koji nikada nigde nisu glasali za R. Kosovo jer shvatimo jednom i R. Kosovo i Palestina su izrasli iz terorističkih organizacija koji su harali i haraju svetom. Takođe željno trebamo očekivati da će Kina presedavati UNESKO-m pa i u tom slučaju trebalo bi biti mirni sledećih pet godina a do tada???

  3. Moram da repliciram cenjenom bardu komentatorki na srpskim portalima. Već su pod zaštitom UNESK-a većina srpskih spomenika u okupiranom i porobljenom Kosovu i Metohiji ali znamo kako su prošli u 17-to martovskom pogromu 2004. god. Možda ćemo jednog dana prihvatiti Realnost ali tada bi trebao da zaživi ZSO u najmanju ruku kao albanska autonomija po ustavu SFRJ iz 1974. god. Što se tiče SPC i njenih metoha (Pisala je nekada VB da je godinama letovala u konaku manastira Visoki Dečani kod svojih rođaka) oni bi se trebali organizovati po principu eksterotijalnosti po vatikanskom modelu i uspostaviti Pećka Pravoslavna Država (Nenad Čanak) ili u najgorem slučaju distrikt po modelu Žepe u RS sa sve autoputem do matice To bi omogućilo nama prognanim Srbima da se vratimo u svoj vekovni zavičaj. To što se preostali Srbi (hvala Bogu ima ih oko 150.000) već devetnaesta godina snalaze pa ko umiljato jagnje dve majke posu, ne treba im zameriti jer mi nismo Izrael pa da organizujemo srpske Kibuce u kojim će Srbi raditi iz hobija jer im je sve plaćeno već se moraju umiljavati dojučeranjim koljaćima i onim koji su ih ko kučad napujdali a onda ostavili bez ikakve zaštite da bi nekako preživeli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.