Dačić: Kosovo nema šanse u Interpolu

Ostavite komentar


    1. Pa vi ste time uveli takse i sebi. Niste valjda kupovali srpsku robu što je skuplja ili zbog lošeg kvaliteta? Sledeći korak Srbije je pravljenje sanitarnog kordona oko Kosova i Metohije. Još uvek svet računa da ćete se izlečiti od tog kolektivnog ludila. Ali, ako „lekovi“ ne pomognu, onda će Srbija morati da primeni reciprocitet, a to je jedna efikasna, dobro organizovana blokada i zabrana kretanja „robe ljudi i ideja“ kako prema Kosovu i Metohiji tako i sa Kosova i Metohije. Biće izuzeta samo lica sa srpskim državljanstvom odnosno, Srbi. Ako arnauti imaju prava da uvedu takse od 100% zašto slične korake ne bi uvela i Srbija. Moraćete za Nemačku da putujete preko Albanije, ili istočnom rutom, preko Makedonije, Bugarske, Rumunije i dalje na sever. Mislim da ćete tek tada shvatiti da ste samo običan „šupak“ od države odnosno rupa iz koje nema izlaza.

  1. Da je kosovo uslo u Interpol, do sada bi i Radoicic bio uhapsen i znalo bi se ko je ubio Ivanovica! Tebi i Vucicu izgleda nije cilj da se sazna ko je ubio Ivanovica…

    1. Pogodak u centar. I ne samo to, Kosovo kao clanica Interpola, mogla bi traziti ratne zlocince, od kojih su mnogi utociste nasli kod Vucica (odn ranije-Tome Nikolica) i Dacica.

  2. Podkomesar Dacic je za Srbiju koliko su I Rusi za Srbiju!
    Dacic stavlja Srbiju sa ‘zvezdicom’ !

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.