Dačić: Marković nije promenio stav o Brnabić

Ostavite komentar


  1. Fala Bogu, da se još neko drži date reči, pa bilo to i povremeno, kako to radi Palma. Ali Dačiću, zarad vlasti Vi ćete pogaziti svaku datu reč, zar ne?

  2. To govori koliko ste vi spremni za ulazak u EU a ocete narod da vodite u EU. Pa vi niste u stanju ni sebe voditi da nemate vozace.

  3. Od ovakvih izjava covek moze ladno da povrati. Ali smo mi navikli na ovakve izjave pomenutog briznika. Ovo klasicna izjava (Dacica, njegove specijalnosti) coveka sa otpornim obrazima-pljuniubilokojiobraz;
    "Palma ne podrzava Brnabicku, ali ce I uprkos tome NASTAVITI DA PODRZAVA VUCICA I VLADU SRBIJE"
    Pa kako bre Dacicu moze da se ne podrzi Predsednik vlade a da se ista ta vlada podrzi? Aman vise!!!!!
    Dacic Stop!
    I prestanite da ispoistuvetujete Vucica I vladu.

  4. Da smo mi normalna drzava sa koliko toliko uredjenom politikom,znalo bi se:g.iz Jagodine nije deo vladajuce koalicije i ostaje principijelan koliko mu je volja.Ali,to znaci jedno ministarsko mesto manje za njegovu koaliciju…
    Ali ovde nema normalne politike nego namirivanje racuna koji ne odrazavaju politicku snagu aktera nego zelje istocnih "prijatelja"
    Toliko o nasoj principijelnosti,nezavisnosti i pameti!

  5. To mu dođe tante Omerta da nebude Vendete,s,,koferom a ne,koferčetom,,s obzirom na,raskošne mu gabarite,i ,Arkanovskih,zasluga u spasiteljskim akcijama,,divajne,,im drugarke..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.