Dačić na turskom pevao Erdoganu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Da je pevao "selo moje lepše od Pariza" bilo bi još bolje.A najbolje da ništa nije pevao al ne može servilna je to karakterna struktura. Ej Servio mila mati – žao mi je tako te zvati.

  2. Sta ce ljudi, morali su da proslave Oricevo olobadjanje… Uvek kad pomislim da ne mogu gore, eto, oni me demantuju…

  3. On peva a narod kuka i dovija se.Setimo se da je Erdoglija bio premijer Turske za vreme bombardovanja Srbije i da su Turci veliki učesnici tog izvodjenja zločina.Gde je odšteta za učinjeno zlo pa posle pomirenje i priča.Po Dačicu ispada da su bili u pravu što su nas uništavali 77 dana.

  4. Za ovaj svecani trenutak g.Dacic je trebao da izrecituje ,,Smrt majke Jugovica,,ili,,Propast carstva srpskoga,,

  5. Штаћемо, ухватила Дачића носталгија за Османлијским царством.Зато је и емигрирао са Ким-је у Пашалук.Последњу оазу поред савамалског муља!Чујем да је добио бакшиш од муфтије.Може себи да купи пороже!!!

  6. Zito (ne)radja tamo vise bre, samo nicu pevaljke i to uz pusto tursko! Bolje bi mu bilo da radi nesto za Srbiju, a ne samo za sebe ( dobio je neki baksis valjda),i da nas bre ne bruka vise. Za desetak godina ce mozda negde na nekom politickom forumu da cima Erdogana kao sto je onomad startovao Trump-a Samo sa drugim pitanjem:" Secate se mene ja sam onaj sto sam vam pevao na turskom u vasoj bivsoj koloniji"….. Dobro, ako se danas vise ne moze ziveti u slobodi onda je ipak bolje samo: " danke deutschland"

  7. Pa bolje da je pevao onu od Tome Zdravkovica "DOTAKO SAM DNO ZIVOTA", dobio bi veci baksis od Vucica kome je to trenutno omiljena pesma….

  8. Dacic je ovim izvodjenjem te lepe pesme pokazao izvestan kulturni nivo, a takodje je i napravio odlicno raspolozenje medju prisutnima. Vi koje to sablaznjuje ili zivite u 1804 godini, ili prosto niste mnogo bili u inostranstvu, ili slabo poznajete istoriju Srba pod turskom vlascu. Da li znate to da su mnogi Srbi nakon austrijskog oslobodjenja Beograda 1718-e bezali na tursku stranu, a 20 godina kasnije obezbedili Turcima logisticku pomoc pri njihovom ponovnom osvajanju Beograda 1739-e.

  9. Znate sta, mene je sramota sopstvenog porekla. Nemam reci dokle se ide i koju ludnicu su od Srbije napravili.

  10. Da li vam je Dacic ministar ili kafanski pevac? Znate li vi da druge generacije Turaka sa Zapada nesmeju da idu u Tursku jer im preti opasnost hapsenja zbog Erdogana? Taj diktator drzi sve pod kontrolom bas kao i vas AV. A ministar mu peva umesto da pokrene pitanje ljudskih prava i sloboda. Tesko vama koji se odusevljavate Daciveim pevanjem.

  11. Dacic i muzika ko Marko Kraljevic i televizija.Cudi me da covek nije svestan da je pravi antitalenat za pevanje a sto se tice spoljnje politike nista bolji..Sramota nije da ministar ne zna da peva ali je sramota i da nezna kad treba i sta treba da peva nego od sebe pravi dvorsku ludu.Pod hitno da pohadja casove pevanja i casove Engleskog jezika jer je sramota da ministar spoljnjih poslova barata indijanskim Engleskim is western filmova.U svakoj pametnoj zemlji ministri spoljnjih poslova govore strane jezike a Engleski je obavezan a kod nas nazalost to nije slucaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.