Dačić: Nas zanimaju bilateralni odnosi

Ostavite komentar


  1. Licemerje danas caruje svetom a Srbija zdusno daje svoj doprinos. Niti nas zanimaju nesvrstani niti Madurov socijalizam nego lepo je proputovati svet!

  2. Dacic zna tri do pet stranih reci, on je ministar inostranih poslova, obilazi ceo svet o trosku obicnih ljudi, ima ga na snimcima sa narko-baronima, u njegovom prisustvu uhapsen direktor stranke u kojoj je on predsednik sa sve koferom punim novca, bio portparol coveka koji je umro u zatvoru dok su mu sudili za ratne zlocine….eh zivote lutalice

  3. Srpski pinokijo, drug Dacic, sjedi ponosan na racun srpskog inata!
    Sto nam je ocekivati bolje? Maslac, putar, mazanje?

  4. 1/Srbija nije clan pokreta nesvrstanih. I to je dobro i ne treba ni da ucestvuje
    2/ J. B. Tito je austrougarski drzavljanin hrvatskog porekla i diktator u SFRJ. Dacic je MIP Srbije
    3/ ne "Karibske zemlje" nego – karipske /malo slovo i jednacenje po zvucnosti/
    4/nesvrstani /u odnosu na sta?/nisu organizacija i ne zauzimaju stav oko Kosmeta

  5. Kada cujemo da je Milosevicev (i njegovog potrcka Dacica) ratni SPS zabranjen znacemo da je Srbiji krenulo na bolje. Do tada cemo se i dalje valjati u zivom blatu i ratne zlocince (koje forsiraju SPS i radikali) nazivati "herojima" i na TV gledati izlizanog Sainovica i iz Bosne deformisanog Krajisnika.

  6. Na slici vidimo Dacica koji se zadovoljno smeje. I cvrsto drzi fotelju na kojoj sedi, mada mu je rok trajanja davno istekao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.