Dačić: Nastavak dijaloga nakon ukidanja taksi, EU deluje nemoćno

Ostavite komentar


  1. Da nije bilo vašeg šefa Slobe i SPS, ovo se sada ne bi događalo. Usput da dodam još dve stranke , koje nose veći deo krivice za sve događaje od 1990 na ovamo, a to su JUL i SRS.

  2. Šta hoće ovaj nastavljač Mire i Slobe? U Hagu je presuđen „zajednički zločinački poduhvat“ Slobe i &
    Zapad greši u tome što vam belodano ne kaže da ste IZGUBILI RAT. Nudili su Slobi veoma povoljne „ugovore“ ni jedan nije hteo da prihvati…Ponude su svake godine bivale sve rigidnije. Poslednja ponuda po kojoj Kosovo nije bilo država je ugovor iz Rambujea. Na nagovor Rusije Sloba ni taj ugovor nije potpisao… A viste juče ni pet ni šest pustili na govornicu Milutinovića (tadašnjeg posle slobe najvišeg funkcionera), Jović, Šainović… Kome vi držite lekcije?

  3. Slobin decko.Od njega se i ne ocekuje nesto bolje.I 90 godina EU cinila se nemocnim.Pokazalo se da je itekako mocna.Grabite ZSO za Kosovske srbe dok i za to ne bude isuvise kasno.

  4. A vojska Kosova, nista? To nije uslov. Ok, ali kazite ljudima dole na KIM da je to deo dogovora Vucic-Taci da se ljudi posle ne iznenade kada se probude u Velikoj Albaniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.