Dačić ne zna da li će ostati ministar spoljnih poslova

Ostavite komentar


  1. Da ministar spoljnjih poslova bude opet Ivica Dacic koji ne zna Engleski jezik bas nema logike jer je navedeni jezik vrlo bitan u diplomatiji.Kao po obicaju na vrlo bitnim funkcijama u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji se postavljaju partijski kadrovi bez adekvatnog obrazovanja sposobnosti i priprema i neki sa sumnjivim diplomama.

  2. 1) ne zna nista drugo da radi
    2) ne zna nijedan strani jezik
    3) zaposlio je 300-400 nepismenih naprednjaka, socijalista, starleta, starletana i novinara Pinka (M. Mijatovic, koji nema fakultet, je zamenik ambasadora i konzul u Izraelu)
    4) postavio je Titovog necaka G. Aleksica za zamenika i drzavnog sekretara MSP
    5) zappslio i postavio sina Sabana Saulica za generalnog konzula u Cirihu (plata 6700 franaka)

  3. Ti si produžena ruka zločinca zvanog milošević.Da bi bili koliko toliko interesantno uvek se „zalepite“za Kosovo jer vam je to tema koja vas drži u političkom životu.Takvi ulicari,sovinisti i „neprijatelji“svoga naroda su doveli Srbiju tu gde jeste.Ali,i ovo nije sve što ste pružili i pruzate narodu,jer sa vama dolaze i göra vremena mali milosevicu.

  4. Dacic treba da se povuce sa politicke scene Srbije jer je bas dosadio u svakom smislu.Neka prepusti lidersko mesto u SPS-u nekom sposobnijem kojih ima u njegovoj stranci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.