Imamović: Istrpite bar šest opozicionih poslanika

Skupština Srbije nastavila raspravu o amandmanima na Zakon o ministarstvima

Ostavite komentar


  1. Ugljanin je bio ministar u Vučićevim vladama.Čudi sada napad bivših koalicionih partnera?

    1. To je samo još jedan OČIGLEDNI dokaz da sa neprijateljima ovogsa naroda i države ne treba ulaziti u bilo kakvu koaliciju. U pravu ste, Vučić se zaigrao i sa čovekom, kome je bliži Sudan ili Paskistan od Srbije.

      1. Kako to tvoj genijalni AV nije znao ko je Suljo, kada je jos devedesetih Suljo trazio oruzije i ocepljenje Raske, kada je za njega Muhamed Filipovic govorio da je provokator jer prica o ustanku u Srbiji? Isto je o Sulji mislio i Adil Zulfikarpasic. I nije se on zaigrao, Knezevicu, jer nije bio u pesku na plazi, vec svesno doneo stetnu i pogresnu politicku odluku a ti se pitaj zasto i kakv je moral i Suljin kad ide u koaliciju sa onim koji je trazio 100 za jednog, i kakav je moral velikog patriote AV i borca za vajno srpstvo?

      2. Ludace, taj lik predstavlja veliku grupu ljudi koja je je rodjena i zivi sa svakim pravom u ovoj drzavi. To sto se on ne oseca Srbinom i sto Srbiju ne naziva domovina nije samo njegova tj njihova krivica. Umesto da nalazimo zajednicki jezik sa drugim verama naroda koji ima iste korene kao i mi, mi se i dalje svadjamo i raspravljamo. Od svih suseda jedino jos sa rumunijom nismo pokvarili odnose. Pa zapitajte se jel su zaista svi sem nas ludi. Citam vam komentare i nisam siguran ko je radikalniji, da li vucic sa svojom armijom uhleba ili druga strana koja bi te uhlebe najradije vesala po terazijama bez obzira sto medju njima imaju i rodjake, drugare, kumove. Pa mi smo u stanju da zaratimo oko zvezde i partizana medju sobom a nije nam jasno sto se druge nacionalnosti i vere u Srbiji bune. Zao mi je mojih predaka kojinsu ginuli za ovu zemlju, jadne budale. Trebalo je da odu prvom prilikom.

  2. Setili se Ugljanin i Kamberi kako da ucenjuju Srbiju. Prvo autonomija Sandzaka, odvajanje Bujanovca i Preseva od Srbije, a onda spajanje sa delovima BiH i CG sa takozvanom “kosovom”. Tome sluzi zajednicki nastup u Skupstini, anatemisanje drzave Srbije, podizanje klime u parllamentu, ispostavljanje neprihvatljivih zahteva. I kolektivno odsustvo sa sednice. Da se ostali poslanici zabavljaju amandmanima, ciji su podnosioci vec na putu za N. Pazar i Presevo.

  3. Tolerancija je nepoznata rec u ulicnom zargonu Najboljeg studenta PF i njegovih jurisnih odreda.
    Jednom radikal, uvek radikal.

    1. A, šta je tolerancija? Da za savetnike uzimaš piromane i palikuće ili, da državu prepustiš u ruke neskrivenih dželata i mrzioca te države?! Možda da okreneš ledja onima koji u rukama drže kamu ili, da na sve to zatvaraš oči? Zar jednom, za promenu, ne biste mogli da kažete „jednom SDA, uvek SDA“ ili, Vi njih smatrate ultraliberalnom strankom?

  4. Nema šanse ni jednog da istrpe. A vi da ste pametni da napustite takvu skupštinu. Oni ne trpe ni novinare, a čak ni građane da im kažu nešto a kamo li da su svi lopovi i kriminalci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.