Dačić: Neka se taksisti meni obrate

Ostavite komentar


  1. Upitan ko je odlučio da na tablicama budu Š.Ć,Č.NJ,Ž,DJ,DŽ,…Govorio je da branimo ćirilicu.Kada su počeli problemi po evropi :parkiranje,vinjete,carina
    govorio kao on brani ćirilicu!Ta njegova odbrana koštala nas zamene tablica,saobraćajnih,ponovo sva ovlaštenja,propusnice..Zamena tablica jedina u svetu Švajcarska ima iste tablice po 50 godina.Izbio je narodu milione evra iz džepa kao ministar policije i sada glumi ,,intelekt,, i silu a treba da odgovara za tu pljačku.

  2. Kakve veze ima protest taksista (komunistički i anticivilizacijski) sa ministrom spoljnih poslova? Osim što je i on komunista i anticivilizacijski orijentisan, ali to sa ovime oko čega se oni bune nema veze. Kao što ni funkcija ministra spoljnih poslova nema nikakve veze sa privatnim autoprevoznicima, rabadžijama, nosačima ili sa ovima što voze rikše. Oj srbijo, među šljivama.

  3. I ti ces jednoga dana postati merodavan za sve strpi se malo nemoj preko reda.

  4. Ooo Koferce se „samoprozvao“? Sto se recimo nije Rasim Ljajic oglasio? Ah da, fikusi ne govore…

  5. Ako se taksistima obrati Daca kofercetu, ovaj ce ih obediti da ovi voze bezplatno taxi svim SPS (a i radikalskim -posto su zajeno na vlasti) patrijotama, sve tamo do Rusije i Vladovostoka. Pa bude ,sta bude…..

  6. pa ne smeju svoju stranku da pljuju. ministarku za pljuvačinu hvale na sav glas : )

  7. Podržavam taksiste. Do ispunjenja svih zahteva. Pa makar trajalo još pet-šest-sedam meseci. Blokada do kraja.
    Pozdrav iz Donje Brijanje za Dačića i veselo društvo u ćošku.

  8. Daca-koferce je otpadak iliti kolateralna steta (zajedno sa radikalima) nakaradne politike ovih stranaka 90 -tih godina. Sto je najgore, isti istrajavaju i dalje na slicnim shablonima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.