Dačić: Neki u Beogradu očekuju da im sponzori iz inostranstva donesu izbornu pobedu

Ostavite komentar


  1. Sve Mi se cini,da se bauk 5-og Oktobra, opet nadvio nad Srbijom.
    A na kraju krajeva, pa sta ako i postoje sponzoruse.Sponzorusa je odavno postala sinonim za uspeh u zivotu.

  2. Dačićevi su došli na vlast u Beogradu posle bombardovanja Srbije od SAD i UK i „oslobođenja“ od SSSR, dok su drpokrate došle na vlast posle bombardovanja NATO uz pomoć „nemačkih demokrata“ Mićunovića i Đinđića. Čak je i Vučić došao na vlast posle „zagrljaja pariza“.
    Normalno je za očekivati da vremešne drpokate se opet nadaju nekom bombardovanju pomoću koga bi došli na vlast.

  3. Niste ni Vi gospodine Dačiću imali ni jednu izbornu pobedu još od vremena Miloševića ! Nego se jednostavno „prikačite“ uz pobednika . Nema veze da li je „žuti“ Tadić ili „crni“ Vučić , ili crni Đavo , Vi ćete uvek dok ste uz novog pobednika kuditi prethodne , iako ste bili deo njih ! Ja bih to nazvao „ljigava taktika“ . Bez imalo obraza i morala .

  4. Koferce,nemaju svi kao ti sponzore. Samo da se utvrdi koliko to gradjana ima pravo glasa. Ako je cifra 5700000 za dobojanje pomoci onda je i za izbore ista.

  5. Dačiću Srbija je duboko kriminalna država ! Počevši od Tvog koferčeta, Vulinove tetke iz kanade ,Stefanovićevo i Malog rušenje Savamale, Stefanovićevog Krušika, Vučićeve Jovanjice i prodaje PKB-a arapima, Beograda na vodi, Zrane Mihajloviuć i autoputeva, Vesićevo urušavanje Beograda, čerupanje Telekoma, pretnja medijima od strane Vučića i Ane Brnabić i na kraju najveća diktatura u Evropi.

  6. Šešelj ispriča da su se Toma i Vučić sastali pred izbore u hotelu RIC u Parizu sa stranim špijunom.
    I EU objavi sat pre rezultata da je Toma pobedio.

    1. To je njihova suština …kao i animir dama …u hotelu Ritz je njihov vrh.

  7. Nekako mi se čini da čovek(?) koji je u stanju da izgovara ovakve baljezgarije nije baš najbolji izbor za posrednika u budućem dijalogu(?) između vlasti i opozicije u Srbiji.
    Naravno, sasvim druga je stvar ako u stvari niko ne planira ozbiljno nikakav dijalog u Srbiji. Onda je Dačić Koferčić sasvim kvalifikovan da posreduje u toj laži i farsi.

    1. Ja bih pre rekao bezobrazluk i bahatost čoveka koji je trideset godina u vlasti. Mene je sramota, a njega?

    1. Ma pusti koferče on to najbolje zna…trovači iz Kremlja su ga i ustolicili u vlasnu fotelju jos pre 30godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.