Dačić: Nisam bio blizak sa porodicom Milošević, ali nisam bio izdajnik

Ostavite komentar


  1. S obzirom na slobodan politicki pad sa izvesnim ishodom, postalo je nevazno da li je bio blizak sa fam. Milosevic. Ovo je samo jos jedan dokaz o nistavnom karakteru…odrice se svog oca i ucitelja. Setimo se Slobinog agit-prop sa raspuknutim obrscicima u prvom redu.

  2. Nikada nisam bila clan SPS ali sam bila na Topciderskoj zvezdi, bila ispred zatvora , i bila na poslednjem oprostaju gde mu je bio postavljen kovceg , i dalje smatrama , mogu da ga klevecu i krive koliko god hoce, Slobodan Milosevic je u situaciji koja je bila nemoguca sa Amerikancima stvorio u BIH deo Srbije, I NIJE DAO KOSOVO I METOHIJU SEM AKO SE NE NADJE NEKI IZROD SADA. Ne razumem zasto necete da objavite nesto sto je i dobro za Slobodana Milosevica, on je pre svega dobar covek i voleo je Srbiju za razliku od drugih.

    1. Cicka o cemu ti pricas.Znas li koliko je stete taj covek napravio.Eno ti kurir ,informer ,telegraf pa tamo pisi svoje kolmune.

    2. Pa on je izgubio Kosovo pa proglasio pobedu On je prodao Srpsku krajinu.Da ne nabrajam dalje.Nemojte lupati bez veze

  3. Kriterijumi koje su SPS sa radikalima i RTS uveli devedesetih sta je izdaja i patriotizam itd, pokazuju se kao veoma vitalni. Znaci nije izdajnik svojih gradjana onaj koji ih na silu odvodi u ratove da bi pravio neku tamo Veliku Srbiju, naravno uz ogromne zrtve i unistavanje svega sto se protivi ovoj zamisli, niti je izdajnik onaj koji nas je posvadjao sa celim svetom i pustao da se gradjani besmisleno bombarduju tri meseca. Ovaj potpuni poremecaj pravednog i racionalnog poimanja stvarnosti vodi u dalje propadanje nacije.

  4. Znamo dobro kako nisi izdao svoj narod a ni političke ciljeve svoje partije ni sa DS,ni sa DSS a ni sa NS.
    E zaboravih još, pozdravili te Tači, Haradinaj Toni bler Klinton…

  5. Covek koji nas je upropastio , unazadio i sistematski pokrao je smatrao „da nema od cega da se plasi“.
    To moze da znaci samo jedno, da je bio keuracunljiv do zadnjeg trenutka.
    Da sam se ja pitao sudilo bi mu se po brzom postupku u Srbiji, kako se i radi sa onima koji su radili protiv svog naroda, a Dacic je trebao da bude deo tog sudskog procesa.naravno da je bio blizak sa Slobom i sa njegovom politikom…

  6. Ma da, prakticno ga je jedva poznavao, videli su se par puta u skupstini…

  7. Čuj ovoga?! Ispašće na kraju (kad mu odgovara) da ga nije ni poznavao a kad mu to koristi onda su bili najbolji prijatelji. Jadno i „karakterno“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.