Dačić objasnio koji defekt ima opozicija

Ostavite komentar


  1. Ne cinite vi nista da zastite Srbe, samo pricate, prenemazete se , kukumavcite i tako 10 godina.Rezultat vaseg rada je NULA.

  2. A ko je taj gospodin Dacic i koga je on pobedio, samog sebe, drzavu, opoziciju ili Kurtija,,,

  3. Srbija ima defekt od 1945., prvo KPJ, pa SKJ, i na kraju SPS. To ces nas i dokrajciti kao narod, Dacicu, skloni se!

  4. Niko nebi trezio pomos da se izbori odrzavaju posteno, o cemu vladajuca sekta precutkuje. A polozaj srba je drastino pogorsan dolaskom na vlasti ove vladajuce sekte, jer je PRIHVARILA SVE A NIJE DOBILA NISTA. Cak ni ZSO u koji se godinama kunete da je najveci dobitak bice na nivou pionirskih odreda. Jednostavno pitanje: zasto je sve prihvaceno a nista nije dobijeno? Logican odgovor: da bi imali podrsku za ostajanje na vlasti. Tu ste maheri za pregovore kada su vasi interesi

  5. Bolje da je objasnio koji defekt ima SPS kad je pao na 6 odsto osvojenih glasova.

  6. Za malo si promasio temu jeste nam opozicija po malo defektna al kad vidim tebe av a tetka julinog i ostale promasene investicije ovog naroda ne znam dal a se nasmejem il da zaplacem

  7. „defekt“ opozicije jeste zarobljena država u kojoj nije moguće da svoj neravnopravni položaj reši kroz institucije. Sve institucije od sredstava javnog informisanja, opština, sudova, preko policije, vojske i tajnih službi rade za Vučića lično.
    I u takvim uslovima se Dačić i Vučić još rugaju opoziciji i geađanima.

  8. Druze Dacicu, manite se opozicije , vase pitanje je sta cete da radite sa uvocjenjem euro valute na tzv Kosovu ?

  9. Да, Дачић је у праву: опозиција има велики дефект, јер није процесуиран ни он као Милошевићев портпарол, ни Вучић као министар информисања у Милошевићевој Влади, за заједничке злочиначке подухвате и ликвидације политичких противника и новинара по Србији, за (трајно) уништавање институција у Србији, од правосуђа, и НБС до просвете , здравства, економије и др., и није спровела ЛУСТРАЦИЈУ да име се забрани политичко деловање! Највећи дефект опозиције који прескупо кошта све нас !

  10. Najveći ljigavac među političarima se obraća opoziciji. Koga još zaboli za tvoje mišljenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.