Dačić: Odluka o ambasadoru u Francuskoj sledeće nedelje

Ostavite komentar


  1. Čini mi se, da je nečiji zacrtani cilj, svesti srpsku diplomatiju na nivo „ulice“ kao što je uradjeno i sa većinom drugih institucija?! Tragika je što ljudi, koji dolaze na čelo MSP-a, poput gospodina Dačića, koriste nekadašnji ugled ove prestižne ustanove u promociji svog ličnog imidža. Ministarstvo vrvi od neradnika, partijskih kadrova, sumnjivih likova i sponzorzuša, koje svojom „plastikom“ dodatno srozavaju ugled srpske diplomatije. Imam utisak da neko namerno i srpsku diplomatiju gura u „trnje“, jer u ovoj državi sve treba da bude prizemljeno i uništeno. Ništa što će svojom pameću i izgledom impresionirati. Pametni ministri, u ministarstvo dovode pametnije od sebe, na svoju i opštu dobrobit. Glupi, primitivni i neobrazovani, a takvi su, nažalost, većina, dovode gore od sebe jer, jedino gorima od sebe mogu biti uzor?! Gospodin Dačić, kao i GS Odalović, uz očitu saglasnost Vučića i Vlade Srbije, uništavaju ono što je započeto još sa Svilanovićem. Poslove u ovom ministarstvu, trenutno, vode radnici po ugovorima, koji se produžuju i po desetak godina dok, takozvani „stalni“ radnici parazitiraju, odbijaju da rade gurajući sve poslove „ugovorcima“ uz pretnje, „ako nećete vi, ima ko hoće“?! Za tridesetak hiljada dinara mesečno?! U inostranstvo se šalju mediokriteti, nepismene i ružne /u svakom smislu te reči/ spodobe, koje na taj način treba još dodatno da srozaju ugled srpske diplomatije. Njihova jedina briga je kako svoju decu da ostave u inostranstvo, što je nekada bilo nezamislivo?! U Nemačku, po konzulatima se zapošljavaju ljudi, koji ne znaju nemački jezik?! Možete zamisliti kako će takvi „stručnjaci“ kontaktirati nemačke organe u cilju rešavanja problema koje imaju naši gradjani na radu u ovoj državi?! Ristić i kompanija su samo „dronjci“ ustanovce u raspadanju. Zabranjen je prijem ovih ugovoraca, čak i onih koji su se svojim sposobnostima istakli a „preuzimaju“ se neradnici iz drugih državnih organa i institucija. Bruka, koja traje?!?!?!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.