Dačić: Oni hoće vlast u Srbiji

Ostavite komentar


  1. I oni,ali i ti Dačiću ste isti. Nemoj samo da nam ti pričaš da nećeš vlast, jer toliko toga ima što te momentalno može da demantuje.

  2. Ivica Dacic je covek koji se od prvog pojavljivanjana na politickoj scenu Srbije borio samo za funkcije i udobne fotelje a da li je bio sposoban za njih je diskutabilno. .Podpredsednik vlade i ministar spoljnjih poslova postaje samo svojom zeljom, posto mu se nije ispunila zelja da bude Premijer iako nije prava osoba kada je veoma vazno ministarstvo spoljnjih poslova za Srbiju u pitanju jer ne poseduje sve sposobnosti koje bi u drugim zemljama koje vode brigu o tako vaznom ministarstvu bile veoma bitne.Pomenuci znanje Engleskog jezika koje ne poseduje a veoma je bitno u diplomatiji.Nije mu smetalo da podrzi Djilasa kad je njemu odgovaralo za rad funkcije i udobne fotelje a sada govori ruzno o njemu.Ne gotivim Djilasa ali mi je drago da sam zahvaljujuci njemu sada video pravo lice Ivice Dacica koje nije za pohvalu.Covek ocigledno ne zna da pocrveni,nije ni cudno jer covek zeli samo funkcije i udobne fotelje a na koji nacin nije mu ni bitno.Da sam na njegovom mestu ja bih bar cutao jer je cutanje zlato kada nemas nesto fer i pametno da izjavis.

  3. Toliko su željni izbora, da u nekoliko opština uopšte neće učestvovati i to sve pod nekim lažnim izgovorima. Hoce vlast a ne znaju nista tj. pokazali su narodu dovoljno i ne ponovili se više Đilas i kompanija.

  4. Koju glupost mali Sloba izgovori . Pazi, opozicija hoce vlast u Srbiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ispada da ste vi bogom dani da vladate Srbijom kao neka faraonska dinastija.

  5. Ne razumem Dačića, šta mu je ovo trebalo. Kao prvo pa Vučić je gubio na BG izborima par puta upravo od Đilasa a Dačić jedva prolazi cenzus na bilo kojim izborima.

  6. Nadam se da su građani dovoljno svesni da još nisu otplatili sve Đilasove mafinacije, i da nikako neće dozvoliti da se ponovo dočepa vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.