Dačić: Potezi Prištine protiv mira

Ostavite komentar


  1. Kamo srece da je i Srbija pod "protektoratom" EU i NATO-alijanse, manje bi slusali demagoge poput Dacica. Daciceve "patriote" iz SPS-a kao i Seseljevi radikalski
    "rodoljubi" su ubrzali samostalnost Kosova. Srbija se valja u zivom blatu do iznemoglosti u kojoj nijedna fabrika ne radi kako treba, zajedno sa kombinatom Smederevo a Daca-koferce i dalje gusla stare rastimane SPS pesme.
    Svi su krivi -osim nas. Da li Dacic ima hrabrosti da se pogleda u ogledalu
    Zasto Dacic ne kaze da bi mnoge fabrike na jugu Srbije (Leskovac,Vranje,Nis) zatvorile svoje kapije da nije trzista na Kosovu i "mrskih"Albanaca gde ove firme plasiraju svoju robu koja im se placa u eurima /kao u EU/a ne nestabilnim dinarima…..

  2. @Dr Mans,
    Da, u Srbiji ne radi nijedna fabrika, a na Kosovu ekonomija bas cveta. Na primer, imaju "samo" 70% nezaposlenosti. Ali, nema veze, Kosovo je uzorna demokratija, zar ne?

  3. Ako je ovo guslanje ministra Dacica(pa i Djurica)sve sto imamo da kazemo,bolje bi bilo da cutimo.Stavovi po kojima smo mi uvek i zauvek u pravu,a svi drugi grese,tako draga pozarevackom satrapu i njegovim sledbenicima,stalno nas proteruje u corsokak umesto na put dogovora,saradnje,priznavanja gresaka…Mi smo veci od Kosova i nase greske su vece,zato sto smo imali oruzje i novac,izmedju ostalog.Tu ne pomaze sto je Dacic rodjen na Kosovu.O svemu tome je trebalo da razgovara sa nekadasnjim sefom svoje partije…da je smeo.Sad se praviti hrabar i pametan preko nasih ledja je ruzno i neposteno.Ali o tome nesto treba da nam kaze onaj ko o svemu odlucuje i ima svoje misljenje,a to je premijer.Hocemo li sa Dacicevim guslanjem ravno u propast bez EU,ili priznati svoje greske,razgovarati sa ljudima i raditi za opste dobro.Ne mogu da verujem da u Trepci svoje kosti nisu ostavljali i Albanci i time stekli pravo na vlasnistvo.

  4. @ "Bundzija…. " …Pre vasih "patriotskih" izliva i polu/istina pogledajte prvo geografsku kartu malog Kosova, (sa 2 miliona stanovnika odn 1,5 miliona /razlika je u EU i "mrskoj" USA kao i na "vecnim odmaralistima" u Batajnici, Dunavu i….) i "najvece drzave" na Balkanu – Srbije i onda cete bolje shvatiti "nivo patriotizma"
    dobro placenog SPS -rodoljuba Dacica iz sela Zrze -drzava Kosovo kao i ostalih
    dobro placenih rodoljuba i "bundzija.." poreklom sa Kosova i nama mrskih okolnih drzava.

  5. Uopste nije ovo politicko guslanje niti imam poreklo sa Kosova i Metohije niti se busam u junacke grudi. Ali, kakva god da je Srbija drustvo, kosovsko drustvo je gore! Zar nije tacno da je 70% tamo nezaposleno i da Albanci iz dijaspore sve redje dolaze cak i na odmor jer ih svi vuku za rukave da im udele milostinju? Zar nismo prosle godine svi gledali one apokalipticne scene u kojima se ljudi guraju da udju u autobus za Nemacku bez karte u drugom smeru? To sto je kod nas stanje ocajno i apaticno, ne znaci da nemamo pravo da kazemo da ima i gorih od nas!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.