Dačić: Pozitivno procenjujem izlazak na izbore pokreta Jedan od pet miliona, to znači krah bojkota

Ostavite komentar


    1. Hoce li i Crna Gora ostati bez Srba? Jer svuda tamo gde ih je SPS branio nastao je rat i egzodus. Toliko o „reciprocitetu“.

  1. Konfuzija vlada u „1 od 5 miliona“, pljuste ostavke i izlazak iz pokreta zbog neslaganja sa tom odlukom. Na kraju ce ostati 3-4 devojcurka koja ce da glume opoziciju.

  2. U nedostatku državnika mi imamo političare. Licemerno je pričati o moći crnogoraca u Srbiji kad znamo da na ovim prostorima vladaju političke elite. Posebno u sps-u u kojem decenijama vladaju jednote isti ljudi koji pored moći imaju i uticaja i nikakvih rezultata. Mene kao običnog građanina interesuje politika koja će učiniti da imam dovoljno za život, da oni koji vladaju stvaraju rodoljublje i patriotizm tako što će narod biti lično zadovoljan i bezbrižan a ne ovako. Neka Dačić prvo počisti svoje dvorište pa onda neka priča o drugima. Nama su dakle, potrebni državnici a ne dotrajali političari.

  3. Ako CG nece to da promeni, onda Ivice, ne preostaje ti nista drugo, nego da da opravdas nadimak „mali Sloba“, pa i ti krenes u oslobodilacki rat za srbske svetinje. Nece valjda narod da te pamti po nekom koferu, bre.

  4. Nemam nista protiv branioca svojih svetinja .ali neka dacic vucic seselj i ostali prvo posalju svoju djecu u odbranu pa neka onda pricaju dalje .dosta vise branoica po hrvatskoj bosni kosovu .dokle tako ce te se poigravati sa zivotima tudjih ljudi

  5. Kakav krah, platili ste njihav izlazak na izbore da bi sad pricali o toboznjem krahu bojkota.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.