Dačić predložio da se Tadić uključi u dijalog bez posrednika

Nezvanična saznanja o idejama na Radnoj grupi o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. jos jedan dokaz da ce Srbiji svanuti kada se izabere NOVA politicka garnitura jer je jasno da ovi iz pozicije i opozicije rade zajedno na daljem unistavanju zemlje. Quo Vadis Srbijo.

    1. Hmmm, da vidimo, koga to nema u medijima? Da nisu, mozda, oni prava opozicija ili ih nema u medijima, bas da bi se bolje prikrili? Kako da utvrdimo istinu? Sve na poligraf?

  2. Kako se ne umorite od ovakvih beskorisnih ideja i kopanja po sitnicama,od oportunizma nevaznih ljudi u politici.Radna grupa za tracenje vremena i novca?Kojesta!Potrebne su ostavke u vladi,lustracije stranaka,pokreta i pojedinaca u korupciji i kriminalu.Stalno obilazite kljucne teme tj.istinu.

    1. Како то што си навео жути нису урадили???

  3. Kakva je razlika izmedju Daciceve pozicije i tkz opozicije…?? Nikakva.
    Dok se to ne prevazidje, Srbija ce se valjati u kaljugi i blatu do iznemoglosti. U kojoj se inace i nalazi zadnjih par decenija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.