Dačić: Ne mogu Srbijom da vladaju agenture crnogorskih službi

Ostavite komentar


  1. A, gde je Zajesdnica srpskih opstina? Da li je to bila vise vasa prevara nego sto je to prevara od strane Albanaca. Svi se drze taksi, niko ne pominje ZSO?! Sta je za vas vaznije gospodine Dacicu?

  2. A, gde je Zajednica srpskih opstina? Da li je to bila vise vasa prevara nego sto je to prevara od strane Albanaca. Svi se drze taksi, niko ne pominje ZSO?! Sta je za vas vaznije gospodine Dacicu?

    1. Pa ponekad i ti kazes pravu stvar.Ova ti je na mesttu.Beogradom vladaju crnogorci a Srbi u Crnoj Gori su gradjani drugog reda

      1. Ako ste mislili na gornjeg Z.Knezevica (koji vas je inspirisao) inda ste u pravu.

    2. Hajde mrzitelju Kneževiću, nemoj biti uvek protiv Srbije samo zato što mrziš Dačića i Vučića. Dačić je 100 % u pravu, samo je trebao dodati i agenture CIA-NATO-MI6 .

      1. Ma jasno, nama je ceo svet kriv, ne daj Boze da smo mi za sami za nesto krivi. Jednom da cujem da Srbi kazu e ovako nesto nismo trebali, ili ovde smo pogresili – jok! To sve svetske urote protiv svetske velesile Srbije. Ajde bre, ne zanosite se vise glupostima, mi da smo sami na ovom svetu opet bi propali. Na zalost.

  3. Odlično Dačiću, nastavi kao do sada, neprijatelji Srbije mogu samo da te mrze. Mrzitelji su nam poznati .

    1. Misliš, pošto su nam tzv. mrzirelji poznati Ivica će im doakati kao i 90-tih ?

        1. Pa ima li vecih mrzitelja Srbije od vas koji volite Dacica i Vucica? Dobro i da postojimo jos sa takvim obozavaocima i takvim obozavanima

    2. EKS : Šta je tu odlično, Vučić i Da čić ne vode računa ni o Srpskom narodu u

  4. Cekaj bre Dacko..taj koji muze je od Vucica inaugurusani Beba i oskobodjeni Cane!!!A Ti si s Vucicem u koaliciji..Nego dal si malo oko sebe te Mng agente rasciscavao?Npr Odalovic..Vukic..pa Branko Lazarevic do onomad..sve odreda Mng“agenti“!!!Da ne pricamo da si silne ambasadore Srbije a u stvari Mng..Ti potpisao!!!Eto Ti ga Bozovic iz Niksica..taz primer..

  5. A, da uvedemo reciprocitet, pa da braca Crnogorci vide kako to izgleda.

    1. E vala da i Dačić kaže nešto pametno, na od ’45 su nas Crnogorci zahali i ne silaze iz svih struktura. Pa naši kriminalci ne mogu da žive od njih!

  6. Zato sve ostale agenture mogu….To odavno znamo..ne glumataj vise slager pjevac..

  7. Srbijom, nažalost, vladaje nesposobnjakovići i propali pevači, kriminalci najprimitivnijeg kova, lažovi i prevaranti , koji su Srbiji vide samo izvor za uzimnanje provizija, kakvi su vučić i dačić.
    Uništili su državu i upropastili narod. I zbog toga će da odgovaraju, kad tad.

  8. Dokle da gledamo i slusamo gospodina Dacica koji je trebao da odgovara posle smene Milosevica a on jos uvek na vlasti! To samo u Srbiji ima!

  9. Predjite s reci na DELA. Jer pobogu ko je jos 1996. Godine postavio Mila Djukanovica za direktora mafije, ko je postavljao sve vise i vise nacelnika po policiji od pridoslica iz Crne Gore, ko ih je nagurao po tuzilastvima sudovima, advokaturi zdravstvu, kulturnim institucijama Srbije? MEHANIZAM LICNE VLASTI SLOBODANA MILOSEVIČA, koji i dalje sklopoce iako se skroz rashodovao i srpsko drustvo doveo do entropije.
    Prema tome onaj ko je nered napravio sad ga ne moze i nece ocistiti. Bojim se da to nije u stanju da sprovede ni opozicija, vec samo neutralna sila.
    Inace dosta nam je vase price, ciji je glavni rezultat taj sto malo malo pa crnogorska mafija otme neko dete, ili ubije neku devojku nozem, losom drogom ili prostitucojm, pa je posle baci kraj nekog manastira, valjda da udovolji svojoj sizofreniji do kraja.
    Kako Vam nije odvratno da zivite u tako bednom i uneredjenom drustvu i suludom sistemu, zicajuci zelenaske pozajmice od Erdogana do Merkelove, od danas do sutra dok drzava sa sve narodom ubrzano tone. U takvim igrama uzivaju samo sadisti najgore vrste.

  10. „Ne mogu Srbijom da vladaju agenture crnogorskih sluzbi“.Srbijom mogu da vladaju samo agenture ruskih sluzbi.

  11. A zašto se praviš lud? Zar ne vidiš da itekako CG- službe MOGU da vladaju i verovatno, kada čak i ti to primećuješ, VLADAJU Srbijom! Dosta priče, Ako znate, učinite nešto. Naravno aku budete smeli. Jer mnoge strane službe imaju vas, koji vladata Srbijom, zbog vaših muvačina, „koferčića“, korupcije ili potsticanja rata i ratnih zločina itekako imaju u šaci. Te službe ćute i naređuju vam -a vi ih slušate i slepo izvršavate naredbe.

  12. Preskočio si Crnogorce koji su na poternicama Interpola a kriju se u Srbiji,kai ogroman broj Crnogoraca u političkim strankama(najviše u SPSu),pa su i ministri,predsednici države,podpedsednici vlade,ambasadori,profesori i naravno ,direktori?Kada je reč o vraćanju imovine SPC hoće li vratiti i hram Svetog Save?Hram je Crkva započela da gradi između dva rata,prekinula zbog rata,komunisti nacionalizovali,ovi sadašnji prisvojili?

  13. Približavaju se izbori, treba što više širiti mržnju, to je najbolji program Slobinih i Šešeljevih učenika.

  14. EKS : Šta je tu odlično, Vučić i Dačić ne vode računa o Srpskom narodu u Srbiji , a kamoli negde u okruženju.Dosta mi je Mila, Vučića, Dačića, Nikolića, Šešelja, Maje Gojković, ,Živkovića, Đilasa , Jeremića, Čanka, Čede i ostale bagre i lopova. Dačiću posebno ništa ne verujem jer još nije opravdao koferče puno maraka koje je kod njega nađeno.

  15. BRAVO DAČIĆU! Konačno da neko kaže pravu stvar, bez uvijanja u neke LAŽNO-DIPLOPMATSKE OBLANDE. Ne znam šta srpski političari mćute. Ustvari znam MNOGO JE MILOGORACA na najznačajnijim funkcijama,u politici,privredi,prosveti,u novinarstvu,u sportu, u bezbednosnim agencijama,u vojsci,na Univerzitetu,u nauci,u zdravstvu.Pa neka se samo pogleda koliko se Milogoraca leči u srpskim bolnicama,naravno o trošku Srbije. Mogao bih nabrajati ceo dan.Konačno sve treba raskrinkati. Nikoga ne treba proterivati ali Srbijom,na svim poljima da rukovode srpski kadrovi.

  16. A tvoj bliski prijatelj Miša Banana, jedan od šefova narko kartela, Šarićev švercer kokaina, koji je ostavljao sve one poklone što direktno što preko tvog šefa kabineta, jel na njega misliš kad kažeš „crnogorski kriminalni krugovi“?

  17. Pa lepo si rekao ovde imate sve.A ti si Dacicu na vlasti 20 godina.Pa ko im je to onda dozvolio da imaju sve………………….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.