Dačić: Priština je u šoku

Šef srpske diplomatije o tvrdnjama Prištine da Liberija nije povukla priznanje Kosova

Ostavite komentar


  1. Bolji naslov bi bio „Beograd u šoku.“
    Jer stvar sa Kosovom je gotova. Ni Sveta Srbija ne može da vrati Kosovo Srbiji.
    Ja živim u Prizrenu I sve je u redu. Kao svaki gradjanin Prizrena I ja kao pravi Prizrenac govorim tri jezika. Srpski, Turski I Albanski. Na dnu Potkalaje živim kod bivšeg kino Radnika. Ništa mi ne fali.

    1. Niko ne ume tako da laže kao „pošteni“ Albanci?! To sam naučio živeći u Peći medju njima. Ali, još su gori oni, koji se ovde predstavljaju kao Srbi. Oni nisu samo lažovi već i licemeri. Valjda se lažnim predstavljanjem podiže „istinitost“ njihovim komentarima?! Iz Vašeg komentara, treba da zaključimo sledeće: „Eto i mi Srbi živimno srećno, bezbedno i bogato u toj novoj, multietničkoj „državi“?! Bila „sveta“ ili ne, Srbija je vratila Kosovo i Metohiju /ne samo Kosovo, kako to obično nazivaju Albanci/ i od mnogo većih silnika i okupatora. Kao što ste vi „sigurni“ da je „Kosovo gotovo“, tako su i komunisti, do juče, bili sigurni da je Jugoslavija večna. Sve teče, sve se menja gospodine, jedino Srbija ostaje.

  2. Ko je vladar sveta ? Pa USA , EU i cionisti. !
    A da li njih bas zanima ko je povukao priznanje ? ha ha ha….!
    A ovaj majstor obmanjivanja samo zaobilazi teme
    da neko ne spomene njegove ujdurme – naravno koje mu guraju lovu
    u privatni budzet i mutne poslove koje vodi organizavano sa Firerom i Arkanovim sledbenicima. …

    1. Pa ako ih ne zanima ko je „povukao“ priznanje, zašto vrše pritisak na pojedine države, ucenjujući ih, da izvrše priznavanje ove kvazi države i, u isto vreme, prete onima koji bi da povuku to priznanje?! Ako ih je baš briga, zašto se toliko bakću oko toga da li će ih Srbija priznati ili ne? U čemu je „caka“,? S obzirom na Vaš pogled na ovaj problem, verovatno znate odgovor? Ako im nije stalo, zašto im je toliko stalo?

  3. Bas su u soku. Liberija je jedna jako uticajna drzava koju ce odmah da sledi US i dr.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.