Dačić: SAD ne igraju dvostruku igru, ali to čine neke zemlje EU

Ostavite komentar


  1. Jednu stvar ne primetite , Haradinaj je insistirao da na pregovorima sa beogradom u brisel da se ukluce i USA (SAD) sto je i dostigao svoj cil a beograd je rekao ako zahtevaju Albanci dase USA (SAD) prikluci na pregovorima i mi cemo zahtevati dase rusija prikluci na pregovorima koliko ja vidim do sadasni tok USA (SAD) su se prikluceli a rusiju ne vidim je ni na vidiku … !!!

    1. Videces je (Rusiju) tek na kraju. Kada bude postignut konacan dogovor. Ruski zvanican stav je: „Bice onako kako Srbija hoce.“. Ni manje ni vise. Inace, Srbija je prihvatili stav SAD o kompromisu (razgranicenju, podeli, kako god) i principijelnom stavu o ukidanju taksi kao i zelji Stbije da se KOSMETSKO pitanje resi sada i odmah i da see onda posvetimo ubrzanom putu u EU.

      1. Americki stav je kako god „kompromis“ rzmena teritorija , ZSO , Autonomija za serbe na Kosovu ili bilo koji drugio uredja za serbe na Kosovu ali kraj ce biti PRIZNAJE NEZAVISNOSTI REPUBLIKE KOSOVA bez priznaja nece biti nikakav ama bas nikakav dogovor osce ovako kako je sada.

      2. @Miodrag iz Furune***Srbija se kao ratni gubitnik pita veoma malo!

  2. Vucic, privatno i tajno na Zapadu, kafanama, i po medijima mic-po-mic ‘priznaje’ Siptaristan, a ti Dacicu ‘povlacis’ priznanja?!

    Sta kazete za jednu malu grupnu terapijicu za Sizofreniju, negde na Psihijatrijskom odeljenju VMA?! Prijalo bi to i nasem mentalnom zdravlju …

    1. evo izmisli i jedan naziv „Siptaristan“ ovi iz serbistana 🙂

  3. Navedi koje su to članice EU ili ćeš ostati kao neki astrolog,prorok,čija priča pokriva svakoga,manje-više,ali se tumači na način koji odgovara plebsu!Kao i Nostradamusuva proročanstva koja svako tumači kako mu odgovara!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.