Dačić: Situacija u Makedoniji problem za čitav region

Ostavite komentar


  1. OEBS: "Насиље није замена за политичко решење"
    Kada država i pojedinci na njenom čelu demonstriraju nasilje nad narodom onda je to "legitimno" i "legalno". Kada volju naroda država i pojedinci na njenom čelu zloupotrebe, izigraju i izmanipupilšu onda je to "neupitno".
    Kada narod preuzme stvar u svoje ruke i pravdu, slobodu i zagarantovana prava potraži na ulici, e onda to većina medija zove nasilje. Ta nemojte kasti!?
    Kada Dačić kaže da će Srbija da izvozi mir, da li misli običnim švercerskim ili mafijaškim kanalima?

  2. O čemu ovaj priča, ne razumem. Pa on je svih ovih godina na vlasti pokazao da je ekspert za koferčiće, starlete i kafanska druženja. Ne razumem što on brabonja o Makedoniji i šta se on tu pita. Pa nisu tema mostovi na Morači ili neki prijem neke "missice" u njegovo bajno ministarstvo spoljnih poslova pored eperta Mikića – eksperta za starletice i misice.

  3. Da bi obezbedila "mir u kuci", Srbija je oslobodila naj vece "biznismene": Caneta, Bogija Karica, Kosmajca a ubrzo i Sraica. To su ti "kanali" o kojima zbori ovaj bivsi Milosevicev a sada AV-ov potrcko. To su ti "kanali po kojim ce Srbija da izvozi mir". A lovu je naravno pokupio mali Alek.

  4. Što pre patricipirati za punopravno članstvo NATO alijansu,ne treba nama NATO da nas brani od Marsovaca,nego da smiri i kontroliše susedne narode koje su članice NATO na Balkanu, to braća Rusi ne mogu,ni ti su ikada u svojoj istoriji mogli da spreće ili nam pomognu kad nas susedni narodi napadnu,okupiraju,ili uništavaju,a uglavnom je kroz svoju istoriju Srpski narod bio ojađen od svojih suseda,znaju to braća Rusi odlično a dobro to zna i "koferće" ali eto draža mu je Miljacka koju sluša u mediskom informativnom mraku sedeći na dve fotelje pa mu je lako da prosipa demagogija ko iz bokala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.