Dačić: Sporazum sa narodom isprazni papir zvučnog imena

Ostavite komentar


  1. Ti ces da uputis nekom otpravniku nesto?! Ne bi te prihvatio ni otpravnik decijih vozova, debeli mali od palube! To sto su baceni u more, pa sta? Mi nevinasca mala? Pa, poltrone veliki, tvoj ne znam koji po redu sef , Supermen Vucic ce da odmah odpliva Morava-kanal-Vardar, Solun, more-Split i spaseni, ne treba ni vazduplohov, ni Helikopter, ni autobusi sa podrugusama, ni teteke ni Anac, ni Kurc ni palac. Deca spasena, Zvezdine Delije se napile slane vode( nemamo more, ali, more, ako treba ce ga i sve popijemo! Ne samo Miljacku da mljackamo uvek, zar jok, mister Ivica ( dev. Marica)?

    1. Vitomire, prošao sam ovaj Vaš visokumni komentar i shvatio da Vam nije lako. Ne znam koje Vas muke muče ali, nije bezazleno. Teško onom na čijoj ste Vi strani.

      1. Pa vi ste mitropolite u pravu. Ako ivica kaze da su isptazne price i isprazni papiri, onda je to tacno. On najbolje zna sta su isprazne price!

    2. Samo jako tako da se Srbi ne oporave više nikad. Nisu ni zaslužili bolje. Proždire nas virus ludila. Gospod Bog digao ruke od Srba. Posle nas će na ovim prostorima zavladati carstvo mira ljubavi i sloge. Lepo se vidi ko je ovde i danas lud. Pa Srbi.

  2. Ma obican papir, taman da stane u koferce! To je pod jedan! Pod dva koliko Godina manipulises, toliko CE verovatno buduci nezavisni drzavni organi da te procesuiraju I nakon toga u skladu sa dokazima sankcionisu! Pod tri, neces pobeci kao Tvoj idol mira! I najzad Ali ne i na poslednjem mestu, shvati, nisam ja kao gradjanin Koji protestuje jedno a opozicija drugo. Mi smo jedno, zasto? Zato jer je cilj isti, jedinstven, da nestane vucicev rezim I njegova kamarila I odgovornost za sve sto je ucinila tvoja crveno crna koalicija od 90-tih!!!

    1. Bitno je da šetači formulišu svoje zahteve i da ih nose na transparentima :
      1.progresicvna stopa poreza (za one preko tri prosečna zarade) ,
      2.veća minimalna plata i penzija za 20% ,
      3.prekovremeni rad duplo skuplji,
      4.skraćeno radno vreme za majke sa dvoje i više dece,…
      5.ravnopravni uslovi na medijima,
      6.neposredni izbori za sve skupštine,
      7.reginalizacija Srbije na 4 ravnopravne pokrajine (bez autonomije u državnim nadležnostima),
      8.poseban status KiM pod protektoratom EU i NATO,
      9.ujedinjenje Srbije i Srpske,
      10.obnova Pralamentrane kraljevine Srbije po uzoru na skandinavske.

      1. Samo da te obavestim da je Tito umro. Napravi svoju firmu pa sprovedi ovo što si napisao baš da vidim!

        1. Tačke 8 i 9 su nekompatibilne, to jest jedna isključuje drugu.Klasičan haos u glavi.

      2. I kažeš „9.ujedinjenje Srbije i Srpske,“ Pa, rođaci, vidite vi da ne ostanete be Vojvodine. Od ujedinjenja sa republikom srpskom nema ništa. To samo prizivate novi rat. Možda vam je postalo dosadno ili nestalo „bele tehnike“: Ali, rođaci, nije ovo ’92 niti ima više magacina od JNA.

  3. Šta je ISPRAZNO? Evo opet vam se izlila na prigama fosforna kiselina….Samo je pitanje dana kada će se to desiti u Vračarskom tunelu U Beogradu. Znači sigurno će se desiti…samo ne znamo datum ni vreme…. Neće vlast da se pogleda u ogledalu, prave se da smo mi nešto, a ono dovoljno je pogledati šta se 30 g događa na železnici i putevima pa da shvatiš da si izbubljen u vremenu (prespavao vekove – ali se praviš da nisi prespavao. Pa umesto da to nadoknadiš ti se u medijima praviš lažnim slikama i vestima)…

    1. Gospodjo, Vi kao da prizivate nesreću? Ne znate datum i vreme?! Pa, ako se potrudite možete da saznate i tačan datum, i tačno vreme? Vama je čini mi se, u ovom trenutku, jedina sreća to što se dešavaju nesreće? Koliko ja vidim ovde je bila reč o nekom papiru, koji je samo pro-forme napisan a ne o prugama i foisfornoj kiselini.

        1. Pa, vi se kunete u demokratiju, ljubav, jednakost, bratstvo-jedinstvo, slobode, bogatstvo itd.itd.?! Zar može da Vam smeta ime? Jeste, ja sam Srbin, da li je to mana i greh?

      1. praviš se najvan ko pariska sobarica. Pa već decenijama nema gde u Bg i oko BG nije bilo iskakanja vagona s otrovnim mateirjama: Resnik, Rakovica, Topčider, Makiš, na obilaznici oko Kalimegdana, Zemun polju, oko Pančeva…. mozak služi za predviđanje budućnosti koja treba da omogući opstanak…a nekima izgleda mozak služi kao protočni bojler kako AV kaže.

        1. Ma pustite mozak,vazno je da ima sta da oceslja „na prirodno“,za ostalo je zaduzen prvoredjeni.
          On im i sije i kroji e sad sto je malko „tesno nane“izdrzace,manje ce trositi,a vise davati stranci i vodji svome pa ce biti „fit“,a vozovi idu,idu i materije ,idemo i mi ali u…materinu.

  4. Nauci engleski i nemoj da pevas. Cuti i na srpskom i na engleskom (ako ga ikada naucis), i za pocetak ne brukaj nas vise pred belim svetom. A za Ugovor molim te cuti. To je mnogo komplikovano za tebe i Ugovor je za narod A ti nisi ni narod ni opozicija. Kad procitam ovako nesto drago mi je sto sam otisao iz Srbije.

    1. Evo, i ja priporemam jedan „Ugovor sa narodom“?! Treba samo da definišem šta je taj narod, kao i da ga pronadjem, kako bi, kao druga strana, potpisao taj ugovor. Dačić se zaista bruka onim glumljenjem kafanske pevačice ali, to nije razlog da budemo gori od njega. Ugovor sa narodom je ORTODOKSNA GLUPOST, smišljen po uzoru na „Malog Djokicu“ i onako kako on shvata politički rad. Odstranije ove „skojevce“, koji misle da se vešalima, pendrecima, lustracijama i kastracijama rešavaju bilo kakva pitanje. Pa, zar to nismo već jednom prošli?.

  5. „Sećaš li se Doli Bel“, je naslov kultnog filma a Ti se slabo sećaš kada si u Sava centru , u maloj sali došao da čestitaš Koštunici na izboru. Zaboravio si Slobu u taku. Studirao si osma godina i to kako praviti političke intrige i spletke. Kada sam te tamo ugledao, onako skrušenog i savijenog, pošao sam da ti zveknem šamarčinu, ali me je pokojni Batić zadržao. Ti si karikatura od ljudskosti. Spreman si da izdaš i najmilijega za rad svoje pozicije. To si uradio i sa Slobom. Zato, bar Ti treba da ćutiš. Posle ovoga bunta, nadam se da ćeš dobiti posao javnog radnika na javnim radovima i besplatnu garderobu. Ti i tvoji istomišlkjenici ste najveće zlo koje je pogodilo Srbiju. Veće i od Vučića. On će da prođe a vi ste rak koji je zahvatio ceo organizam.

  6. Mali debeli Bunjevcu sa Kosova, Dačiću, stvari stoje ovako. Ti i cela ova krimi ekipa (Vučić, Toma Nikolić, Šešelj, Voolin, Palma…) ste 6.oktobra 2000.godine izbegli lustaciju i zaslužene dugogodišnje zatvorske kazne, ali se ovog puta debeli pevaču u pokušaju nećete izvući. Odgovaraćete za svu bedu i zlo koje nanosite ovom narodu od 90-ih godina do sada, za sva politička ubistva…niko vama ovde ne preti vešalima….A što se tiče izbora, samo sanjajte da će ih biti na ovaj način i pod ovim uslovima…koliko se sećam vaš režim (i tada ste bili zajedno u koaliciji vi crveno-crni banditi) 2000. je pao jer su tadašnji izbori kao bili regularni??? A posle je tvoj ex šef Sloba Milošević je priznao javno na RTS-u da je varao i krao na izborima i da je izgubio. Sećaš se toga Gljivice Dačiću? E ovog puta vi zlikovci ćete konačno ići u političku istoriju…spremi se za to ljudska bedo Dačiću…

  7. Da se Vucic zaista promenio i postao politicar evropske provenijencije, nikad ne bi pravio koaliciju sa najvecim zlikovcima iz 90ih koji su ovaj narod unesrecili da se tesko moze uopste oporaviti. To je zlocinacka SPS sa Dacicem na celu,Vulin, Bojic i ostali julovci, Palma koji je godinama muljao sa Arkanom i Kolubarom, Krkobabici koji su unistili penzioni fond sa onih cuvenih 10%povecanja,Jokici dogmatici i staljinisti, od kojih je jedan savetnik predsednika a drugi poslanik i mnogi drugi.Dokle god AV sa ovim opskurnim likovima vedri i oblaci, Srbija
    ce biti zemlja straha, neslobode, netolerancije , nesigurnosti, siromastva , pljacke i lopovluka.
    Ako si se stvarno promenio Aleksandre Vucicu , odrekni se za pocetak usluga ovih ljudi.

    1. SAD VI MENI OBJASNITE NESTO,KAD JE NA VLASTI DEMOKRATSKA STRANKA ONDA JE OVAJ CRV DACIC UREDU JEL TAKO. A SAD KAD JE VUCIC NEVALJA. KAD DOBIJE OPOZICIJA IZBORE OPET MORA PRAVITI VLAST SA DACICEM. I STA CE TE GOVORITI TADA.

  8. Umesto što, postfestum, pljuješ po tom DOS-u (o kome nemam dobro mišljenje) trebao bi da se setiš da su te baš oni uzeli pod skute i zahvaljujući njima si – i zbog toga ih, između ostalog i nisam cenio – opstao i, sledstveno tome, a i nekim drugim okolnostima, i dalje opstaješ. Licemerno je to i previše, ali nije i iznenađujuće od koga dolazi. Ipak, sve će to jednog lepog dana doći na naplatu jer neke životne analogije to nalažu pa nije zgoreg ovo imati u vidu pre nego što se nešto izusti, a možda je pametnije držati jezik za zabima.

  9. Zelim da ova kompletna garnitura sidje sa politicke scene i da ovaj gospodin Dacic, strucnjak za strane jezike,vec jednom prestane da iritira sa jednom te istom „BLA! BLA! BLA! beskorisnom pricom moje prijatelje i mene.Srbija ima bezbroj mladih,skolovanih i sposobnih ljudi koji ce ih na nase veliko zadovoljstvo zameniti i povesti nas u bolju buducnost.

    1. DOK JE VEKA I SVETA UVEK CE POLITICARI DA IRTIRAJU NEKOG I NJEGOVE PRIJATELJE PA TO JE TAKO.

  10. Pa, rođaci, vi još uvijek mora da trpite ovog zamjenika balkanskog kasapina? ‘nači Srbija još nije odmakla od 90-tih. Kada ćete se vi dozvati pameti pa da i komšiluk odahne malo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.