Dačić sprema „Kaljinku“ za Putina

Ostavite komentar


  1. Deda Mraze, do sada ti nisam pisao, možda si ti ipak jedina nada za nas….molim te, bio sam dobar i pošten celog života, mislim da zaslužujem da mi se ispuni jedna željica: Skloni nam ovu budalu da nas više ne bruka po svetu, stavi ga u svoju štalu sa irvasima, ako i oni budu mogli da ga trpe!

  2. Pretpostavljam da je ovo prvi srpski ministar spoljnih poslova, koji želi da liči na kafansku pevačicu? Njegov san je da bude Halid Bešlić ili Ceca. Mislio sam da su škola i obrazovanje učinili svoje ali, „palanka“ i skakanje po stolovima su ostali duboko u njegovoj duši. Nije uspeo da se „odlepi“ iz tog palanačkog gliba. Pošto znam kako trenutno modernizuje MSP, na čijem je čelu, za neku godinu će ispred zgrade u Kneza Miloša 24-26, morati da se istaknu crveni fenjeri. Na poslednjem konkursu, koji se završio pre neki dan, primljeni su samo panduri, valjda kao dug koji Dačić ima prema ministarstvu unutrašnjih poslova koje je takodje unapredio svojim vizionarskim odlukama. Pored pandura prošli su i oni koji imaju „debele“ veze. Debele kao što je njegovo visočanstvo Ministar. Čekalo se mesecima da Ministar „aminuje“ i zaokruži imena onih koji će postati članovi MSP-a. Da li Vučić vidi šta se dešava ili ga boli uvo, ostaje da se vidi. U Nemačkoj imate dva konzula koji govore nemački. Ostali znaju da tra
    že „vodu i hleba“, kako ne bi umrli od gladi i žedji. Mislim da će se Putin, postideti kada ovaj pritajeni „muzički talenat“ bude pustio glas. Budale se uvek dive svojoj gluposti.

  3. …kad sve zavrsis sa Putinom , ti Dacicu nemoj zaboraviti da ga pitas jos koliko bunara , rupetina i busotina ce da otvori Putin po Vojvodinu ..??
    dali ce da pokrije tu veliku srtvinu ili ce tako da ih ostavi..?
    Svakako ga pitaj sto ce biti sa Juznim Tokom ..?
    Dali ce on proci taj Tok i kroz Srbiju ???
    Dali ce se smiliti Putin da otvori svoj novcanik i za jos pola miljarde € ili je to bila samo jedna od njegovih fora …?
    Toliko Dacicu sam hteo samo da te podsetim

  4. Cist klovan i dvorska budala, sta drugo reci za ovakvog ministra inostranih poslova. On je ustvari ogledalo ovog rezima, klovnovskog rezima ciji je ovaj eksponent, jedan od njih koji ne bi smeo da bude na takvom mestu jer bruka Srbiju na svakom koraku. Sramota je licni i moralni cin ocigledno ovi koji su uzurpirali drzavu za tako nesto neznaju.

    1. за кловна не мора да се маскира,понаша се као дворска луда,пјева као онај Екрем Ј(посо кућа). Па он је комплетан… овај, “Осман-ага“.

  5. Da nije dvorskih budala Srbija ne bi nikome bila interesantna.Nije pravi izbor za za spoljnju politiku jer nije adekvatno pripreman,antitalenat za pevanje a o stranim jezicima da ne govorim, predstavlja Srbiju a mladi obrazovani,sposobni koji bar govore tecno Engleski jezik odlaze van Srbije a mogli bi da predstavljaju Srbiju daleko uspesnije od navedenog i kada je muzika u pitanju.Na zalost zivimo u Srbiji u kojoj je partijska pripadnost bitnija od svega sto je potrebno da bi se funkcija obavljala onako kako bi trebalo.

  6. dvorska luda teško nama ko nas predstavlja.Tadiću šta nam uradi što se sa ovakvima izmiri i u čije ime ga vrati u vlast.

  7. Mogao bi I sarmu da mu savije i to uzivo. Ekspert je to. I uz par litara tomovace eto diplomatije na komunisticki nacin. A onda se cudiite zasto nas niko ne shvata ozbiljno I zasto je sve kod nas sprdnja i blamaza…

  8. Ma kakva Kaljinka, izvedi čoveka u subotu uveče u šetnju Beogradom. Lepše ćete se provesti i imaće čovek šta da vidi i čuje.

Ostavite komentar


Politika

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama 10

Ko je Novak Nedić : Deset godina na funkciji generalnog sekretara Vlade Srbije, uprkos brojnim aferama

Dosadašnji generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić ostaje na toj funkciji i u novoformiranom sazivu izvršne vlasti sa Milošem Vučevićem na čelu. Upkos aferama zbog kojih ga je opozicija prozivala, sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka, Nedić može da se pohvali činjenicom da se tačno 1. maja navršilo deset godina od kako je na jednoj od najvažnijih funkcija u vladi Srbije, mestu generalnog sekretara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.