Dačić: Srbija će nastaviti aktivnosti na povlačenju priznanja nezavisnosti Kosova

Ostavite komentar


  1. Sogurno slede nam sankcije što zbog KIM što zbog Rusije.
    Ovi će nas vraćati 100 godina unazad.

    1. I tako vreme prolazi.U priznavanju, pa otpriznavanju. Lazni patriotizam se ne skida sa svih medija, dok pravi lezi pod zemljom.
      Mora neko da osigura sprovodjenje Milosevicevih prljavih dilova sa Amerikancima. Jer u suprotnom pare date za korupciju moraju da se vrate, a i glave predsednicke familije nisu sigurne. Zato ce Srbi da came u andergraundu jos 79 godina, a politicki cistaci da se postaraju da se o tome ne sazna nista.
      Dok naravno predsednicka familija zivi luksuzno po svetu,kao da su licno od Rokfelerove loze, koji nam je uzgred upropastio drzavu.
      Za njih sankcije ne vaze, nema oskudice, iako im iznad glave visi oreol ratnih zlocinaca. Jer su iza sebe ostavili mnogo.svojih repova koji zamagljuju.istinu. I pokrali sav drustveni kapital, pa nam ga sada na kasicicu vracaju, kao da od usta odvajaju i kao da.im ga je deda ostavio.

  2. …jer necemo da nam skinu tarifu od 100%, jer tada cemo morati sesti za sto i priznati da oni postoje…

  3. Duh velikog Slobe zivi u malom koji prijeti i zvecka oruzjem. Steta za Srbiju uzalud protracenog vremena, a mogla je biti velika demokratska i civilizirana drzava!

    1. A kako se to postaje „velik demokrata i civiliziran“? Popustanjem svakom sovinisti iz srpskog okruzenja? Cenim da sebe i svoje vidite kao „velike demokrate i civilizovane“, nekoga ko je „prevazisao proslost“? Kako ste to postali? Mozes neki primer da das?

    2. Dacic nije cak u dosluhu ni sa Vucicem.! Vucic izjavio> ,,dok traju pregovori sa Pristinom, oni treba da odustanu za uclanjenje u Interopol i Unesko i lobiranju za priznanje, dok mi da odustanemo od lobiranja za povlacenje priznanja od drzava koje su priznale Kosovo,, Zato, price dacica su za predizbornu kampanju!

      1. @dr

        Kako samo ne nasedas na price Dacica ali te zato Kurti, nista manji populista i demagog vrti oko malog prsta.

    3. Civilizirana je postala ona preko Dunava, a ova nikada neće biti civilizovana

    4. Ova daciceva obmana o povlacenju priznanja vise ne moze varati srpski narod, samo puno kosta narodu koji je sve siromasniji a sam je sve bogatiji! A jeste glup…

  4. Kako vi to zamisljate da nam prodate bele bubrege za bubrege vasom navodnom „velikom borbom“ za povlacenje priznanja Kosmeta kad je vas Predsednik vec defacto priznao Kosovo i ostaje samo da potpise „sporazum o razumevanju i obostranom priznanju“ Kog ce vam djavola ta oksimoronska toboznja igrarija ?

  5. Svi povuku priznanje Kosova. Kosovo i Metohiju vrate u Srbiju kao AP. I šta onda? Na prvim parlamentarnim izborima, zbog naše gadljivosti izlaska na izbore, Albanci uzmu više od trećine skupštinskih mesta. Vlada se bez njih ne može formirati. Koje ministarstvo bi im dali? Odbrane, unutrašnjih poslova, spoljnihposlova, finansija, ekonomije…Predsednik Skupštine? Ili mialite da bi proterali sve Albance sa Kosova i Metohije? Koji je plan? Uvođenje Albanskog jezika kao drugog službenog, kao u Severnoj Makedoniji?

    1. Sve su to probali Milosevic i njegov „najbolji opozicionar“ Seselj. I dobismo rat i bombardovanje od mrskog NATO-pakta. I potpisa Milosevic kapitulaciju u Kumanovu, jula 1999 god. u tkz ratu za mir. I dobismo samostalnu republiku Kosovo, prvog juznog suseda Srbiji. Sve ostalo je samo mentalno sikaniranje i gubljenje vremena uspostavljana normalnih odnosa sa svim svojim susedima. Sa ovakvima poput star/malog demagoga Dacica,sigurno ne. Vreme njegovog propalog SPS je odavno isteklo.

      1. Bolelo bi uvo Amere za Srbe i Albance i da nas bombarduju, da nema rudnog bogatstva na KOSMET-u u hiljadama milijardi dolara.

    2. @MiR

      Jedan od najizlizanijih spineva koji se vrti vec godinama. Dosadno, mnogo dosadno. Promeni plocu „spineru“.

    3. Evo, nisu ni dobili priznanje za oteto “Kosovo”, vec traze Presevo, Bujanovac, Medveđu, onda će Rašku i Vojvodinu, u međuvremenu ko zna šta sve obučavaju u Bondstil bazi na KOSMET-u. Čedina psihologija, uništiti Srbiju. Samo im nedostaje “Kosovo” u UN, pa da dobiju krila!

  6. Ne da rusija da u Srbiji vlada mir i prosperitet, jer jedino tako može da mešetari još jedino po njoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.