Dačić: Srbija za stabilizaciju Kosova

Ostavite komentar


  1. Dačiću stabilizuj Srbiju ostavi kosovo.
    Daj vratite dostojanstvo ljudima.Radimo za socijalno po 200 eura u državnim institucijama a kod njih najmanja plata je 500 eura ne računajući plate u prosvetu po 650 eura.

  2. Ne vjerujem da postoji neka drzava u svjetu da mozo tako pred ocima da laze ko srbska vlada-viste scetski sampion sta se laz tice.Ceo svjet smeje se sa vama.Da ne biste imali Rusiju odavno bi ste se brisali od karte svjeta previse vam je otislo sa lazima.Dok ne uzimate u obzir sta je vasa drzava rafila protiv covecanstva nikada necete ici napred,jel vidite da ste ostali sa vremenom u 90 -ti godina i tako cete ostati sve dok ne promenite ovu politicku garnituru kiji su odgovorni za zlocin i ubijanje preko 300 hiljada civila u bifsu teritoriju Jugoslavije.

  3. Samo da si rekao broj ubijeni Albanaca i tada bi sve bilo u redu ili ne racunas na one ubijene dece, zene i stare osobe Albanske nacionalnosti? Nema veze ceo svet zna ko ste vi, i sto mislis o nama!

  4. Stalna prica o Kosovu narodu Srbije skrece paznju sa mnogih problema koje garnitura na vlasti nije sposobna, ili joj ne pada na pamet da ih resava, jer je njima lepo u udobnim foteljama i privilegijama koje one pruzaju.Ako je BUDUCNOST SRBIJE onakva kakvu nam je opisuje svevisnji , covek u cijim je rukama sve u ovoj zemlji a podrzavaju ga zaljubljenici u funkcije i udobne fotelje onda je to Srbija kakvu nikada ne bih pozeleo za moju decu i mene.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.