Dačić sumnja da će evropski posrednici biti objektivni u međupartijskom dijalogu

Ostavite komentar


  1. Ako ti i Vučić obećate da ćete priznati „državu kosovo“ pre „poštene opozicije“ nećete imati nikakvih problema.
    Vidiš da vas samo zastrašuju da u „poštenoj opoziciji“ ima više „proevropljana“ nego u režimu

  2. Ovakva demagogija vise ne prolazi.Upodobljavanje,razvodnjavanje,zamagljivanje,a jednom reci laganje,nece biti dobro za progres ovog prostora.Krajnje je vreme za sklanjanje stare korupcionaske garniture..

  3. Taj svoj,,kantar,,što nosiš na duši možeš u Jagodinu da odneseš i da sa njim prodaješ seljacima ćumur i nigde više to ne prolazi.
    Nedostatak socijalne,emotivne,retoričke inteligencije se ne može sakriti rabadžiskom terminologijom devedesetih.Džambas na Šabačkom vašaru se tako ne ponaša jer je pametniji,shvatio je vreme ,prostor i trenutne relacije u svetu.

    1. Ivica Dacic je poslednja osoba koja bi smela da sumnja u objektivnost evropskih posrednika.Moji prijatelji i ja verujemo u odjektivnost evropskih posrednika ali ne verujemo u objektivnost Ivice Dacica kome je zbog udobne fotelje tesko da bude objektivan.Udobne fotelje i funkcije su krive sto se Ivica Dacic izgubio u svemiru i objektivnost mu je postala nepoznata.

  4. da je ta borba protiv kriminala iskrena i ti bi KOFERCE bio iza brave!!!

  5. Da je aktuelna vlast objektivna stranci ne bi ni dolazili.Dovoljno je je samo uporediti sta radi Vcic i koliko je u medijima u odnosu na Tomu Nikolica.

  6. Tipicno za vecite clanove vladajuce koalicije koji su promenili sva mesta u horizontali koja uopste postoje. Jos pregovori nisu ni poceli a vec izjavljuje ovako nesto negativno! Vidi se da mu bas nece odgovarati rezultat!

  7. Pre svega treba reci da se u Srbiji nece nista primeniti sto nema u zemljama iz kojih bi eventualno dosli posrednici, to se podrazumeva i treba im odmahna pocetku reci , sve sto bi bilo nelogicno a nama predlozeno prvo pitati da li postoji kod vas u vasoj drzvai tako nesto, pa jos i poroveriti ma sta da kazu , ako ne postoji podrazumeva se da takvog posrednika necemo uvaziti ni placati bilo cime ni mi niti EUBrisel .Odmah ih vratiti odakle su dosli .

  8. Dacic ima pravo na svoje misljenje pa cak i na sumnju. Kao precednik Skupstine ne sme da ignorise cinjenicu da 55% birackog tela nema svoje legitimne predstavnike u Parlamentu ako zaista zeli dobro svom narodu koji mu placa i platu i privilegije i penziju. Ovo sto je izjavio je cista retorika i nedostojno jednog predsednika Skuptine.

  9. Slobin „mali od kužine“priča o objektivnosti.Svi izbori na kojima je učestvovao u svojoj političkoj karijeri su manje više bili namešteni.Gde su nas doveli govori podatak da građani u Srbiji ne mogu da ostvare elementarno ljudsko pravo,pravo na pošteno glasanje bez posrednika iz Evrope.I onda taj bahati,potcenjivački stav kao da oni narodu treba nešto da daju.Još malo pa ćemo sa njima da pregovaramo o pravu na slobodno disanje.

  10. A objektivnost je da se vladajuci sefovi i klimoglavci pojavljuju na svim TV sa nacionalnom frekvencom 24h i da onda dodje „analiza“ da je opozicija bila duze od nas. Objektivnost je da jedan sef izigrava i premijere i sudstvo i tuzilastvo i ministra za ekonomiju,…

    1. Шта су владе до 2013г. изигравале климоглавце али према странцима?

  11. Sve dok ne potpisete Kosovo,imacete podrsku Merkelove i ostale EU,za ropac naroda njih nije briga.

    1. Ропац народа је био до 2012г.Живела Србија.

  12. Hoceli Dacicu na dan izbora biti zabrana izlaska vasih kriminilnih grupa po gradovima i selima,da ne uteruju strah ljudima iz crnih dzipova.Ovo je za mene vaznije nego gostovanje opozicije na RTSu.

  13. Ivica Dacic spreman zbog udobne fotelje da sve proda je poslednja osoba koja bi smela da sumnja u objektivnost evropskih posrednika u dijalogu koji ce se Ja se nadan uskoro odrzati. Posrednici koje Ivica Dacic pominje I u ciju objektivnost sumnja jer polazi od sebe, nisu iz Srbije i nisu kao navedeni za udobnu fotelju spremni da prodaju I svoju objektivnost. Pitam se da li ce posrednika u dijalogu Ivica Dacic pozdraviti na Engleskom posto je sve kojima se obracao na Engleskom slatko zasmejavao njegovim indijanskim Engleskim. Bilo bi pozeljno da Ivica Dacic cesce primenjuje onu „Cutanje je zlato“ ako nema nesto pametno da izjavi sto on cesto cini. Ako je I od zaljubljenika u udobne fotelje Ivice Dacica prevrsio je svaku meru.

  14. Господин Дачић са правом сумња у непристрасност страног фактора.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.