Dačić: Tači sigurno neće posetiti Preševo

Ostavite komentar


  1. G-din Dačiću, Vucic je trebalo da razgovara sa Albancima, da ga oni prihvate kao predsednika, jer ako je Kosovo Srbija, šta misliš skoro sa dva miliona Albanaca da radiš .?

    1. Posto je Kosovo Srbija, od 2 miliona Albanaca jedan bi bio predsednik vlade Srbije dok bi Vucic mogao i dalje biti predsednik Srbije. Ili obratno. Vise od trecine mesta u vladi i parlamentu Srbije pripale bi Albancima Kosova. Cak i na Dacicevo radno mesto ministra inostranih poslova dosao bi Albanac. Ako Srbija ne zeli u Aziju nego u Evropu ova nacela bi morala prihvatiti. Zar ne…?? U suprotnom bi im se ponovo mogao dogoditi Milosevic …predstava vec gledana. Ludilu u Srbiji nikad kraja,bez obzira koja stranka bila na vlasti…???

  2. „Kako dodaje, sam Tači je juče na jednom sastanku rekao da problem za njegov dolazak predstavlja presuda i poternica, i to je tačno.“

    Znači Tači ne može da dođe u Srbiju zato što je u istoj osuđen za ratne zločine i raspisana je poternica ali to uopšte ne sprečava Predsednika Srbije i neke ministre da sa tim istim održavaju sastanke.

    Jel samo ja vidim besmisao ovoga ili ima još koga?

    1. Ima, ima, gospon (D)dule dosta njih koji vide isto kao i Vi, ali su, ipak, u manjini. Nažalost ta većina vidi suprotno od nas i oni pretvaraju crno u belo i obratno pa je njihova viđena stvarnost u proseku ružičasta. Još veća žalost, bolje reći najveća po nas, je u tome da oni (njih oko 1/4 birača od ukupnog broja u državi) kreiraju razne besmislenosti poput ove o čemu pišete, ali istovremeno i mnogo teže i opasnije. Tako ispada da 1/4 vlada sa ostatkom od 3/4. Znači manjina vlada nad većinom. U normalnom svetu teško zamislivo, ali ne i kod nas.

  3. Sami ste krivi što ste uvukli opštine na jugu Srbije u priču o nekakvom razgraničenju ! Ako se pregovara o Kosovu za koje važi rezolucija 1244 , zašto se u pregovore o konačnom rešenju za tu pokrajinu uvlače i teritorije koje su integralni deo Srbije za koje ne važe nikakve rezolucije i koje nisu predmet bilo kakve internacionalizacije ?

  4. Ako Taciju nedas da dodje u Presevo ,onda nemoj da ides gde je policij alojalna Hasimu Taciju . Mi u diplomatiji imamo samo budale koje prave tenzije nista drugo , od toga zive i to im je hleb

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.