Dačić: Teško da će proći zahtev Srbije na sednici SB

Ostavite komentar


  1. Vazno je pokusati.Da se cuje i nas glas.Haradinaj je ponizio Mogerini,mozda se ostatak sveta opameti.

  2. Bitno je da se cuje glas Srbije I da svi cuju k cime se Pristina bavi umesto dijalogom!

  3. Е моја Србијо, да овај човек има и трунку савести, повукао би потпис са бриселског споразума и отишао у пензију. Он је потпуно безвредан као Министар Спољних Послова. Већ је деценијама на власти.

      1. @Миливоје Радаковић

        A evo ga i dezurni autosovinista. Malo da zabavi prisutne svojim predpuberteteskim „humorom“.

        1. Ако ме сећање служи, Дачић је када су објављени резултати последњих парламентарних избора био млађи коалициони партнер некоме ко је добио толико посланичких места да коалициони партнер није потребан, а онда је отпутовао у Коскву одакле се јавио као будући министар спољних дела. Сад Ви сабирајте ако хоћете, и ако умете…

  4. Svet odavno nema sluha za pravdu, stradanja i nevine žrtve širom planete. Naše je da se mirnim putem borimo i probamo na sve načine da ih urazumimo.

    1. {Rina}*** Razum odavno ne stanuje u Srbiji tako da je vaša teorija o „urazumljivanju sveta“ ,apsurdna,besmislena i sve ostalo što podrazumeva-nema veze s’ mozgom i pameti!Vaš komentar je,u stvari,u ozbiljnoj koliziji sa razumom!

  5. Dacic je ljubomoran sto nije direktno ukljucen u ovu inicijativu prema UN tako da za uspeh nece on biti zasluzan. Za eventualni neuspeh ov e inivcijative svakako ce biti odgovorni Djilas, Jeremic, Dveri, jankovic i Pera postar sto na vreme nije oidneo prijavu u policiji

  6. Srbijo, šta si dočekala…bivši huligan sa Zvezdinog severa, potom ozloglašeni ratni huškač iz devedesetih, sada koalicioni partner Ramuša Haradinaja u kosovskoj vladi…zastupa te u ujedinjenim nacijama, a sve to u društvu portparola genocida, I vice, šlager pevača za odabrano društvo….Da nije strašno, bilo bi smešno!

  7. Nemojte zaboraviti zahtev Srbije o zakonitosti medjunarodnom Sudu u vezi proglasenja nezavisnosti Republike Kosovo.
    Medjunarodni Sud oprvdao udluku Parlamenta Republika Kosovo o proglasenju nezavisnosti Republike Kosovo.
    Formiranje vojske Kosova I svih ostailh atributi drzavnosti Kosova su derivati Odluke Medjunarodnog Suda.
    Srbijo, oslobodi se sredovekovnih mitova i idolatrije!
    Upameti se u XXI veku!

  8. Kako da se rasformira nešto(„organizacija“)što još uvek nije ni formirano,već je doneta ODLUKA o formiranju ?! Ovaj pominje „demilitarizaciju Kosova“ a vrlo dobro zna da tamo postoje KBS i KFOR,regularno naoružani.Drugo,ako SB UN eventualno i donese nekakvu odluku o „demilitarzaciji Kosova“,što je u domenu SF filmova,to neće imati nikakav efekat na odluke Prištine pošto Kosovo nije članica UN a van pameti je da neka organizacija odlučuje o potezima svoje NE-članice!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.