Počelo suđenje Mariniki Tepić po tužbi Dačića

Ostavite komentar


      1. V-ermaht, pa sudije su postavili ovi tvoji po partijskoj liniji, a otpustili 900 časnih sudija, samo si ti to „zaboravio“, pa misliš da si pametan.

    1. A Marinka nek objasni, koliko miliona je dala svom narko prijatelju iz Pančeva, dok je bila pokrajinski sekretar, pa onda idemo na koferče.

  1. Mama mia . . . u kojoj drzavu u Svetu ministri se povlace , provlace i optuzuju gradjane po Sudovima . . . u najbednijim diktaturama “ diktatori paze na “ moral i prividno postovanje svojih zakona . . . u nasoj “ Republici “ ( pod znacima navoda jer nisam siguran da smo vise u Republici ) Srbiji vidimo i dozivljavamo “ sve i svasta “ od nase politicke elite od korupcije , plagijata , ne vaspitanja , bahatosti , muljanja , primitivizma do botova koji botuju po komandi . . .

    1. А кад ће на суд Александар Вучић да докаже како је Ђилас украо 600 и нешто милиона евра, како он каже?

      1. Tačnije 619 miluona evra. Eeee, pa što ga Don ne tuži za klevetu??? Pa, ne isplati mu se, moraće onda da priloži dokaze da je sve pošteno zaradio, a to nije moguće, pa će tek onda „gospodin“ Don da se upetlja. Pa, ni Al Kapone nije pao zbog šverca, nago utaje poreza.

  2. Sud je inace “objektivan”.Trebao je da zakaze rociste za 2057 godinu.Koja je
    ovo beda od tzv.drzave.Da places koliko im je stalo do istine.

  3. Pametno, jedini pravi put i način je da sud utvrdi činjenice i donese presudu. Pa ko voli nek izvoli !

    1. @Boris Banović, u pravu si iz više razloga. Prvo, to je teško krivično delo tvrditi takve stvari bez dokaza. Nanosi se šteta državi koja se bori da iznuđna i ucenjena priznanja tkz drzave „Kosovo“ , koje nam je oteto i okupirano. Mi smo republika i celokupna zemlja je države Srbije a mi smo smo držaoci te zemlje. Na teritoriji srpske južne pokrajine KiM sva zemlja je države Srbije. Tu su većinski držaoci „(vlasnici)“ SPC, privatna Srpska imovina, imovina preduzeća što čini 58 % ukupne naše
      pokrajine.
      Što se tiče Marinke jasno je da je ona zapadni plaćenik i da radi protiv svoje zemlje. U ostalom sud će doneti odluku o tome. Čak i da smo plaćali na neki način, pa zar neko misli da su sve zemlje koje su priznale tkz državu „Kosovo“ to uradile bez neke koristi i ustupaka ucenjivača. Što kaže Šojić. “ Šije mi ga Đura“.

      1. Nemojte da prejudicirate stvari i bez dokaza okrivljujete ljude. Ako je Tepicka to izjavila siguran sam da ima dokaze a Dacic/SPS se vec stvarno smucio svima pa cak i predsedniku SNS.a! Neukusna tuzba! A Sud ni manje ni vise ngo rociste u martu iduce godine! Namerno da bi se raspreo slucaj sa Dacicem pa da se moze doneti odluka a da on nema imunitet sto ce on svakako da pokusa da spreci po svaku cenu!

      2. Srbija nema zakon, vladu, rec, postovanje. Drzava i mediji koji su u 90% slucajeva u rukama jednog coveka je sekta a ne drzava.
        Kolika je plata u janicara?
        Imas dokaze da Tepiceva radi za SAD? Da je Djilas tajkun i lopov?

      3. Otrcana fraza sekte na vlasti je da svako ko digne glas protiv njih je strani plaćenik i radi protiv države(!?). Ne smem da tvrdim da me pevač ne vtuži, ali dugo već slušam priče kako se novac za plaćanje nekim banana državicama da povuku priznanje obezbeđuje od prodaje droge. Kad drogu pominjem, nije mi jasno zašto se kod zaplene narkotika , droga negde lageruje ko zna zašto i dokle ( možda dok nekom ne zatreba ona ili novci od njene prodaje) umesto da se komisijski konstatuje i odmah spali?

  4. Novo ročište zakazano za 9. mart 2021? Ja se sećam šta je bilo 9. marta 1991. godine. Možda tog ročišta ne bude, daleko je 9. mart.

  5. To je njihov Sud, nuzno je pristrasan u ovako podeljenom drustvu! Za takve stvari je jedino podesan ‘revolucionarni sud’ ali za tako nesto nema drustvene snage.Nasi seljaci koje je nekad opisivao Tiodor Sanin su okrenuti drzavama Evrope jer svojoj odavno neveruju.

  6. Isto tako si izjavljivao da je KOFERČE bilo napad na stabilnost i sigurnost Srbije. Sada je isto samo nije koferče već kofer i sanduk.

  7. Ovde je bitno da se nešto kaže a koliko je to tačno to je manje bitno jer je šteta napravljena

  8. JOS DA JE SRBIJA DRZAVA U KOJOJ INSTITUCIJE POSTOJE.
    DA NE PRICAMO O TOME ,KADA BI KOFERCE IMALO MORALA ,I DA PODNESE OSTAVKU.

  9. Vec vidjeno koliko nekima smeta uspesno povlacenje priznanja juznog dela Srbije.
    Jednostavno pitanje za gospodju: da li su njeni napadali ljude koji su branili Kosovo, oduvek?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.