Dačić: “Za dom spremni” u Jasenovcu bez presedana

Ostavite komentar


  1. Sledbenik Miloseviceve politike koja je dovela do genocida i najstrasnijih zlocina u modernoj istoriji covecanstva, ima svesti i drskosti da pominje tudje zlocine?!?

    1. Najstaršniji zločini su činjeni u drugom ratu. Ovo je bio građanski rat u kome su svi stradali.,Srbija nije osuđena za genocid.. Čak i u Bosni su Srbi stradali procentualno broju stanovnika, a zna se ko je proterao pola miliona ljudi, a to nije Srbija.

  2. Od kad imamo na vlasti Dacica, Vucica i Nikolica, sve nam je bez presedana, ukljucujuci i zivote svih nas.

  3. Dačić: „Svako treba da osudi svoje zlo …………..“ Tako je ministre, ali kada smo mi, ili bolje reći kada ćemo mi, osuditi naša zla? I to iskreno, bezrezervno, dosledno, bezuslovno, ljudski, ………. i nadasve dostojanstveno uz duboki naklon svim žrtvama bez obzira na boju kože, naciju, veru, ubeđenja, izraziti kajanje i uputiti izvinjenje? Imamo li snage i volje za to? I, bar orjentirno, kada će se to desiti?

  4. Ministre Dačiću. Ja živim u Nemačkoj. A u Nemačkoj pored onog „Sieg Heil“ koje pominjete, takođe ako neko nešto ukrade i bude uhvaćen, IDE U MARDELJU!!! Bez Presedana!!! Pa bio on Bog, Angela ili Vaš kolega ministar sa tetkom iz Kanade!!!
    Napravite prvo pravnu državu gde zakoni važe za sve. A ne da zakone selektivno primenjujete. Ili Vam. Počistite prvo đubre ispred svog praga Ministre Dačiću!!!

    1. Ovaj kao da nije bio na casu pa promasio temu.
      Ministar je govorio o genocidu nad srpskim narodom za vreme drugog svetskog rata za koji Hrvatska nije osudjena od strane Evrope a i nije priznala genocid. Sve ostalo je DRUGA tema

  5. Дачић и Вулин непрестано подгревају сукоб са Хрватском. Чим 2-3 бедака у Хрватској направе неки изгред, ево њих на ТВ. А кад Шешељ то исто уради у Србији, нема их нигде.

  6. Mihajlović, Nedić, Ljotić, Pećanac …
    Stepinac, Pavelić, Luburić ….

    Ivice, kakva je razlika? U stvari vidim. Jedni su Srbi, a drugi Hrvati. I to je sve.

  7. I Dacic i Maja Gojkovic, u govoru u Jasenovcu, pominju samo zlocine pocinjene nad Srbima, Jevrejima i Romima. U Jasenovcu su ubijani i antifasisti a oni su bili i drugih narodnosti, i Hrvati. Proverite samo koliko je zemunskih Hrvata stradalo u Jasenovcu, narocito mladih. I oni su bili ljudi i to veliki i borili se protiv Nemaca i domacih fasista, svih nacionalnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.