Dačić: Zatvorili smo slučaj posta Zaharove, nije ostala sumnja u odnose sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Daco, a ona i u Gucu dosla da ti podigne rejting i lepo sedela tamo iako je bilo jasno na snimcima da joj ona buka ne prja, a ti joj tako vracas.

    1. A, meni se cini da je i taj tzv.golisavi post Marije Zaharove deo spina nase politicke nomenklature kako bi se lakse zamaglilo ono sto je potpisano u Vasingtonu 4.septembra. Izgleda da ona fora sa Sinisom Malim koji je navodno prvi primetio tacku 10. Ili tacke 10 od ukupno 16, nije bila dovoljno uverljiva, pa je morala ZABLUDA DA SE MEDIJSKI POJACA CAK IZ RUSIJE.
      Onda je Vucic u protokolarnom informisanju narusio rusku bezbednosnu semu komunikacije i preripio ambasadora A.B.Harcenka. I ako ima besposlenog Dacica, suprotno svakom protokolu sam se sit narazgovarao sa Sergejom Lavrovim.
      I eto Dacic je na primer mnogo nada polagao u Lavrova, a ovaj kao i svi ministri inostranih poslova RF od Jelcina, na ovamo, koji je od 1981. Godine do 2004. Stalno radio u Americi kao diplomata, cak i kao Ambasador u UN, lako menja najomiljenije Srbe. U ostalom Lavrovljeva cerka zivi u SAD, pa zar se moglo od njega ocekivati da vise voli Srbe od Amerikanaca.
      Pogresna procena, i komunisticke veze ostavice Srbiju bez gaca. I zato ne ljutite se na Zaharovu, jer ona je to bas slikovito protumacila. Nista nije slagala, onako je kako je ceo svet mogao da vidi svojim ocima.
      Pitam se koliko ce se jos sve pogorsati po Srbiju i Srbe u pokrajini kada detaljno iscitamo original sporazum, ili.pronadjemo eventualno neki njegov skriveni aneks.
      Sva ova prica licim mi na onu iz leta 1999. Godine kada smo pobedili Nato, i kada je Sloba postao narodni heroj. Posle kad smo se osvestili od detonacije znamo svi sta je bilo, i sto nam i danas odzvanja u usima.

  2. Druže Koferče, da li ti stvarno misliš da u ozbiljnoj državi neki PR vlasti tek tako dozvoli sebi da nešto lupeta???!! A Rusija je po tom pitanju sigurno ozbiljna država. Nije banana kao što ste svi vi napravili Srbiju. A tek će Vladimir da vam završne ruke.

  3. Postoje veoma poznate komande za kucne ljubimce: – Mesto ! Ili -K nozi ! Tako da potpuno razumem o cemu govori Dacic.

  4. Zalosno je ali svakim danom mojim prijateljima i meni je sve manje bitno sta Ivica Dacic misli i ima da izjavi.Ministru spoljnjih poslova po logici je bilo mesto u delegaciji koja je putovala u USA ali samim tim sto nije pokazuje da nije bitan i zato bi bilo najbolje za sve nas u Srbiji da pod hitno promeni zanimanje.

  5. Ima naša narodna izreka: „ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju“! A ima i druga: „pustio bi ja njega ali neće on mene“!
    Stiče se utisak da Rusija „iznutra“ vlada Srbijom (od vremena Mire i Slobe tj. posle uklanjanja Stambolića)…. njeni interersi su nestabilna Evropa, naši interesi su stabilna Evropa.

  6. Njegov šef kaže sasvim drugačije.
    A.Vučić: „O sebi najviše govori i Marija Zaharova i primitivizam i prostakluk koji je pokazala govori o njoj, a bogami i o onima koji su je tu postavili.
    To govori da je Dačićevo prošlo i da ga neće biti u vladi, a pogotovo ne kao ministar inostranih poslova. Šta će Vučiću ministar koji ima druge politčke afinitete.

  7. Kad Dačić nešto kaže, toje ono što mu je Vučić rekao, a to je sušta laž.
    Onaj prostakluk koji je Vučić uputio Zaharevoj, putem svog najodanijeg
    tapšača, Rusi neće zaboraviti.
    Od sad će Vučić sedeti na hoklici tri sata, da ga Putin primi.

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 10

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.